Sankt Peders Stræde 27, 4.
1453 København K
Kontantpris
kr. 7.750.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.280

Sankt Peders Stræde 27, 4.
1453 København K

Ejerlejlighed , 135m2

Charmerende lejlighed i god stand, centralt i Indre By

Del bolig
Følg bolig

Det bliver på Sankt Peders Stræde 27, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her skal I se denne fantastiske lejlighed på fjerde sal i ejendommen, der er opført i 1809. Det giver nogle unikke detaljer til boligen, som er med til tilføre sjæl til de ellers moderne omgivelser. Den gode rumfordeling giver jer et badeværelse, et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og to værelser i underetagen, der på overetagen suppleres af to værelser. Velkommen til.

De elegante bjælker og pæne gulve, der netop er behandlet, er med til at sætte scenen for opholdsmiljøet, hvor brændeovnen udpeger den optimale placering af jeres sofasektion. Bjælkerne fungerer som en slags rumdeler, så I også får et alletiders alrum, hvor langbordet kan placeres. Det bliver her, venner og familie vil samles til festlige lejligheder.

Køkkenet står stilrent og indbydende med hvide, grebsfrie elementer, hvor køkken-halvøen er omkranset af en træramme, der skaber et dekorativt udtryk. I kan langs den ene side arrangere et par højstole, så I får den perfekte plads til dagens hurtige måltider, og så kan I her som i resten af lejligheden nyde, at den fremstår nymalet.

Badeværelset er tidløst med ternede gulve, en bruseniche i glas og fine løsninger, der giver jer god plads til hverdagen. Dertil er værelserne en stor bonus, hvor I let får rum til at indrette jer med dobbeltsengen og garderoben, mens overetagens værelser kan dedikeres til et børneafsnit, et gæsteværelse eller et hjemmekontor. Der er i det mindste værelse på stueetagen etableret vand, hvorfor en vaskemaskine kan placeres her.

Den attraktive beliggenhed placerer jer tæt på alt, hvad I skal bruge i hverdagen. Det tager knap to minutter at nå til dagtilbud, Sankt Petri Skole og dagligvareindkøb, ligesom alle Strøgets butikker, Rådhuspladsens Metrostation og byens mange spisesteder og kulturelle oplevelser kan findes til fods eller på cykel.

Nysgerrige? Book en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sankt Peders Stræde 27, 4., 1453 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH296
Byggeår 1809 / 2003
Rum 4
Boligareal 135 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 390.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 33.304 / 28.921

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.