Larslejsstræde 3, 3.
1451 København K
SOLGT

Larslejsstræde 3, 3.
1451 København K

Ejerlejlighed , 63m2

Charmerende lejlighed med flot udsigt

Del bolig
Følg bolig

I hjertet af København, nærmere bestemt Latinerkvarteret, kan du nu overtage nøglerne til en flot Ideel anpart, hvor stilsikker æstetik går hånd-i-hånd med en fremragende beliggenhed.

Med adresse på Larslejsstræde 3 i København K får du næsten ikke en mere central placering i hovedstaden. Adskillelige caféer og restauranter venter lige rundt om hjørnet, og eksempelvis støder du på konditoriet La Glace kun 400 meter fra hoveddøren. Dertil kommer udsigt til Sankt Petri Kirke og gåafstand til alt såsom indkøb, metro samt Nørreport Station. Dette gælder også kulturliv og grønne områder, hvor Ørstedparken, Kongens Have, Rådhuspladsen og Statens Museum for Kunst kan nævnes.

Udefra bliver du mødt af en bygning fra 1823, der præsenterer sig flot med en blå facade og sprossede vinduer, mens et hyggeligt gårdmiljø gemmer sig ved ejendommen.

Du flytter ind på tredje sal, og her træder du ind til en planløsning med flere rum en suite. Således hænger værelset sammen med dagligstuen, og denne er yderligere forbundet til en spisestue. Dette sikrer dig et hjem, hvor opholdsmiljøerne både flyder sammen, men alligevel også er adskilt fra hinanden.

Boligen emmer af en indbydende atmosfære, hvor rene linjer møder detaljer med et herskabeligt præg. Bemærk især, hvordan vægpanelerne langs den østvendte væg og almuelisterne i værelset forenes med et moderne design i køkkenet med grebsfrie, hvide fronter samt på møblet med håndvask i badeværelset. Netop badeværelset har desuden plads til vaskefaciliteter, og slutteligt sørger et mindre depot i nærheden af køkkenet for gode opbevaringsmuligheder.

Skal nøglerne til lejligheden være dine? Så skynd dig at bestille en fremvisning i dag.

Sagsnummer CI-MH124
Byggeår 1823
Rum 3
Boligareal 63 m 2