Larslejsstræde 3, 1.
1451 København K
Kontantpris
kr. 3.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.701

Larslejsstræde 3, 1.
1451 København K

Ejerlejlighed , 63m2

Flot Citylejlighed i charmerende ejendom i Indre By

Del bolig
Følg bolig

Velkommen til denne himmelblå, enormt charmerende og smukke facade på Larslejsstræde 3, der er forsynet med dekorative blomster,
som smyger sig langs muren og giver smil på forbipasserendes læber. Bag det fine ydre finder I på første sal en helt igennem velindrettet og skøn lejlighed til parret eller singlen. Den rummelige planløsning byder på et dejligt værelse, et badeværelset og et køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen.

På trods af, at I bosætter jer lige midt i byens pulserende liv, er her tale om en rolig adresse med lyse materialer og et generøst lysindfald i lejlighedens rum. Ejendommen er fra 1823, hvorfor hjemmet er spækket med charme og skæve vinkler, som er en del af den helt unikke stemning, I vil mærke, straks I træder over dørtærsklen. Fra opgangen møder I stuen, der har plads til sofaen, så I kan invitere vennerne over. En bred, åben karm leder til spisesektionen, som ligger i umiddelbar forlængelse af det tidløse køkken med elementer i beige nuancer. Her er rummet veludnyttet, så I får både bordareal og opmagasinering i skabe, overskabe og skuffer. Tilbage i stuen kan I inspicere det skønne soveværelse, hvor I både kan have garderobe og en dobbeltseng. Der er desuden dør til hjemmets badeværelse, som er i en rigtig god størrelse og i moderne, stilrene materialer. Her spiller et lyseblåt gulv flot mod de hvide vægge, mens der også er blevet rum til en vaskesøjle.

Den centrale beliggenhed kan i dén grad udnyttes fra boligen, der er tæt på alle Københavns attraktioner. Nyd spadsereturen til indkøb, restauranter og et væld af takeaway-muligheder, tag løberuten langs søerne eller cykel til Svanemøllestranden på sommerdage eller til byens mange uddannelsesinstitutioner. Den nærmeste metro ligger på Rådhuspladsen, mens I også kan fange både bussen, S-toget og regionaltoget indenfor 700 meter.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Larslejsstræde 3, 1., 1451 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM110
Byggeår 1823
Rum 3
Boligareal 63 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 185.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.474 / 17.284

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.