Galionsvej 7, 2. 10.
1437 København K
SOLGT

Galionsvej 7, 2. 10.
1437 København K

Ejerlejlighed , 121m2

Stor præsentabel liebhaverbolig med solterasse og altan på Holmen

Del bolig
Følg bolig

Beliggende i epicentret for Danmarks maritime historie gennem flere hundrede år midt i grønne omgivelser tæt på vandet i den ikoniske Torpedohallen på Holmen i København præsenteres denne lyse og store 3- værelses ejerlejlighed med en loftshøjde på 3 m. Der er videre stor altan med længde på over 4 m og solterrasse med over 6 m i længden .

Der er direkte udgang til solterrasse og grønt gårdanlæg fra lejlighedens 2 værelser i Torpedohallens indre kerne, præget af den særlige arkitektoniske og rå stil , som præger hele byggeriet, som er et internationalt anerkendt bygningsværk.

Stort lyst Boform køkken alrum med separat køkkenø. Stue med direkte udgang til den store altan med over 4 m i længden. Virkeligt dejligt lysindfald uanset årstiden. Behagelig morgensol i stue og køkkenalrum.

Dejlig eftermiddagssol på terrasse ved de 2 værelser.

Lejligheden har lyse trægulve er velholdt og nyistandsat.

Der er Indbyggede skabe i entre området og begge værelser med skydelåger af råglas og i stuen.

Alt inventar og udstyr er holdt i den oprindelige arkitektonisk spændene og rå stil.

Der er elevator, trapper og udendørs affaldsskakt.

Der medfølger pulterrum og lejlighedens private parkeringsplads i aflåst parkeringsanlæg, dette er guld værd når du bor i København.
Der er flere gæste P -pladser til rådighed. Ejerforeningen har etableret Sauna og der er mulighed for at leje en gæste lejlighed.

Operaen er i gåafstand fra lejligheden og du kan tage havnebussen direkte til Skuespilhuset, Det Kgl. teater, Nyhavn og alle de spændende kulturtilbud og Hovedstadens bedste restauranter. Det hele ligger et stenkast væk.

Er du til vandsport kan du have din kajak, Stand Up Paddle og pagajen lige uden for døren klar til brug et stenkast fra vandet. Der er evt. mulighed for bådplads.

Sagsnummer CI-OH144
Byggeår 1952 / 2003
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 121 m 2