Margretheholmsvej 70, 5. th.
1432 København K
Kontantpris
kr. 5.650.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.042

Margretheholmsvej 70, 5. th.
1432 København K

Ejerlejlighed , 92m2

Fantastisk lejlighed med en stor altan og vandudsigt!

Del bolig
Følg bolig

På Margretheholmsvej 70 i København K finder I denne indbydende lejlighed på femte sal, hvor I får den skønneste udsigt til vandet fra begge sider af boligen. Planløsningen fordeler sig over to værelser, et badeværelse og et herligt opholdsmiljø med køkken og stue i forening. Der er også nem mulighed for at etablere et ekstra værelse. Fra stuen træder I ud på en lækker altan, der er ekstra stor i forhold til langt størstedelen af de andre altaner på Margretheholmsvej. I kan også se frem til mulighed for køb af P-plads.

Margretheholmen er et nyere kvarter, hvor et væld af elegante boliger findes. Nær jer finder I vandet ved Minebådsgraven og Lynetten, der har en herlig, maritim stemning med alle de hyggelige sejlbåde. Cirka 400 meter fra hjemmet kører bussen, og alt til hverdagen i form af indkøb, skole og dagtilbud kan nemt nås på cykel.

Der er elevator i ejendommen, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme op til lejligheden på femte sal. I træder direkte ind i opholdsmiljøet, hvor det flotte køkken er udført med hvide fronter og en halv køkkenø, der skaber en naturlig opdeling ind til stuen. Hele rummet har glæde af det herlige dagslys, der strømmer ind gennem det store, sydvestvendte vinduesparti og altandøren.

De to værelser har begge en indretningsvenlig størrelse og indbyggede skabsløsninger, og hjemmet afrundes af det stilrene badeværelse, der også har praktisk plads til vaskefaciliteterne.

Fra altanen får I den mest fantastiske udsigt til vandet og over kvarterets hustage, og takket være overdækningen er det muligt at nyde udendørslivet i læ for regnen. I nærområdet er der flere hyggelige, grønne arealer med et væld af legepladser, som især vil glæde den lille børnefamilie.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre nærmere.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Margretheholmsvej 70, 5. th., 1432 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH387
Byggeår 2014
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 92 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 285.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 32.788 / 26.391

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.