Margretheholmsvej 62, 6. TV.
1432 København K
SOLGT

Margretheholmsvej 62, 6. TV.
1432 København K

Ejerlejlighed , 88m2

Lækker lejlighed med stor altan og fantastisk udsigt

Del bolig
Følg bolig

Denne velindrettede lejlighed ligger i ejendommen Udsigten, hvilket er meget sigende for boligen, som har et fænomenalt vue over Margretheholm ved Lynetten Havn. Især fra altanen kan udsigten nydes. Fra adressen er der blot ti minutter på cykel til Kongens Nytorv, så du befinder dig i Indre By på ingen tid.

Ejendommen er tegnet af arkitekterne fra Vandkunsten og her har man lagt vægt på at udnytte den enestående beliggenhed med flot udsigt fra lejlighederne samt at skabe et godt indeklima og mindst muligt energiforbrug. Der er elevator i bygningen, som fører dig op til sjette sal, hvor lejligheden ligger.

Træd indenfor i entréen med indbygget skabsplads, som ubemærket glider over i det åbne opholdsmiljø, der kombinerer stue, alrum og køkken. Køkkenets hvide fronter gemmer hårde hvidevarerne væk, så udtrykket er strømlinet og enkelt. Et stort vinduesparti i stuen giver både et dejligt lysindfald og åbenbarer samtidig udsigten over området. Dertil byder lejligheden på to værelser og et badeværelse med mørke fliser på gulvet og lyse, sandfarvede fliser i brusenichen med linjeafløb. Her er desuden indrettet med væghængt toilet, mørke skabsmoduler og plads til vaskemaskine.

Træd ud på altanen, som har overdækning, så du kan benytte den nærmest året rundt. Det får du i hvert fald lyst til, når du først sidder herude og kigger ud over landskabet med vandet, lystbådene og hustagene.

Ved Margretheholm forefindes et utal af barer og restauranter såsom Restaurant Lynetten, La Banchina, Halvandet, Restaurant 56 og den nye Noma. Herudover er der en fantastisk natur, som kan nydes i rolige og helt stille omgivelser, trods den korte afstand til Indre By.

Sagsnummer CI-MH130
Byggeår 2014
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 88 m 2