Margretheholmsvej 62, 4. TV.
1432 København K
Kontantpris
kr. 4.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.684

Margretheholmsvej 62, 4. TV.
1432 København K

Ejerlejlighed , 88m2

Lækker lejlighed med fabelagtig udsigt og stor altan!

Del bolig
Følg bolig

I fredelige omgivelser, men alligevel yderst centralt i hovedstaden møder I denne fortrinlige lejlighed på Margretheholmen. Her kan I se frem til en eksklusiv og velindrettet bolig fra 2014, der tilmed kendetegnes af den fine udsigt over nabolaget. Velkommen til.

I bosætter jer ganske fortræffeligt i byen, og fra adressen kan I cykle til Kongens Nytorv på bare ti minutter. Samtidig er I placeret tæt på charmerende områder såsom Refshaleøen, Lynetten Bådehavn, CopenHill og Øresund. Området er veludstyret med velrenommerede restauranter, og tilsvarende tilgodeses I af korte afstande til hverdagens mest nødvendige gøremål såsom indkøb, pasningstilbud og skole.

Lejligheden ligger på fjerde sal i en nydelig ejendom, og som I træder inden døre, ankommer I i bedste New Yorker-stil direkte til det imponerende opholdsrum. Her er stue og køkken arrangeret i åben forbindelse, og via det brede vinduesparti mod vest modtages et rigt lysindfald. Køkkenet er udført i et enkelt design, der passer fornemt til æstetikken med hvide, glatte fronter og en bordplade, der matcher gulvets nuance. I kraft af rummets størrelse har I desuden adskillige indretningsmuligheder.

Foruden opholdsrummet indeholder hjemmet et nydeligt badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter. Dertil kommer to reelle værelser, hvoraf det ene er forsynet med en solrig altan, hvorfra udsigten er helt fænomenal. Til ejendommen knytter sig endvidere gode udearealer, der kan tages i brug efter forgodtbefindende. Disse består af anseelige plæner, legeplads og siddepladser, hvor I kan samle familien og vennerne.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Margretheholmsvej 62, 4. TV., 1432 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH197
Byggeår 2014
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 88 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 220.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.191 / 16.055

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.