Margretheholmsvej 62, 2. TH.
1432 København K
SOLGT

Margretheholmsvej 62, 2. TH.
1432 København K

Ejerlejlighed , 88m2

Indflytningsklar lejlighed med stor altan - midt mellem by, vand og natur!

Følg bolig
Del bolig

OMRÅDET:
Bare 10 min. på cykel fra Kongens Nytorv, findes Margretheholm. Her forefindes et utal af aktiviteter, barer og restauranter. Her kan bl.a. nævnes Restaurant Lynetten, La Banchina, Halvandet, Restaurant 56 og så ligger det nye Noma kun 500 m. fra lejligheden. Herudover er der en fantastisk natur, som kan nydes i rolige og helt stille omgivelser, trods den korte afstand til Indre By

EJENDOMMEN:
Er tegnet af arkitekterne fra Vandkunsten, hvor målet var at udnytte den enestående beliggenhed fuldt ud og skabe lyse lejligheder med godt indeklima samt mindst muligt energiforbrug. Bebyggelsen opfylder energikravene til opnåelse af energimærkningen A2015 og et ventilationsanlæg renser og stabiliserer luftfugtigheden i lejlighederne til gavn for indeklimaet. Ejerforeningen består af 6 blokke og er meget sigende døbt "Udsigten". Fællesfaciliteter: Dørtelefon, elevator, depotrum i stueplan, P-pladser i stueplan (tilkøb), gratis P-pladser på vejen, grønne arealer, cykelopbevaring i stueplan, faldskakter, affaldssug, fælleslokale med plads til 30-40 personer (leje) og legeplads. Fibernet er indlagt til internet/TV. Internet/TV er individuelt. Udlejning er tilladt og husdyr skal registreres.

INDRETNING:
Planløsningen er yderst velfungerende og helt i tidens ånd med minimalt forbrug af m2 på entré og gangarealer. Dejligt køkken/alrum med flotte elementer fra Invita, i åben forbindelse til vinkelstuen hvorfra der er adgang til den store altan. Vinklen på stuen kan inddrages til et ekstra værelse. Et godt værelser, som begge har udsigt over Øresund og med fransk altan i det ene. Indbydende badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt vaske- og tørremaskine. Alle opholdsrum har flotte parketgulve.
En super lejlighed som henvender sig til unge såvel som ældre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen :)

Sagsnummer CI-MH097
Byggeår 2014
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 88 m 2
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.