Margretheholmsvej 60, 2. TH.
1432 København K
Kontantpris
kr. 3.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.656

Margretheholmsvej 60, 2. TH.
1432 København K

Ejerlejlighed , 84m2

Lys og delevenlig lejlighed med stor, solvendt altan på Margretheholmen

Følg bolig
Del bolig

På det attraktive Margretheholmen ved Lynetten Lystbådehavn ligger denne lækre lejlighed, der både er lys og har en delevenlig indretning til vennerne, men som i dén grad også egner sig til parret eller den lille familie. Foruden to værelser og et lyst køkken-alrum kan I se frem til at nyde talrige solskinstimer på den store, sydvestvendte altan. Velkommen til!

I får en fantastisk beliggenhed i et naturskønt område med masser af lys og luft, omgivet af vand og tæt på alt det bedste, som København har at tilbyde. Hyggelige Christianshavn, Operahuset og Amager Strandpark er lige i nærheden, ligesom omtrent 10 minutters cykeltur leder jer til Kgs. Nytorv. I vil ligeledes sætte pris på nærheden til Refshaleøen med flere restauranter og kulturoplevelser. Den tætliggende offentlige transport, giver også rigeligt mulighed for at komme rundt i København.

I slår dørene op til et indbydende hjem, der kendetegnes af en moderne stil og behagelige materialevalg i form af gennemgående gulve og skabselementer. Entréen glider over i opholdsmiljøet med køkken-alrummet og stuen i åben forbindelse. Køkkenet er stilrent med hvide elementer og integrerede hårde hvidevarer, og I får let arrangeret et spisebord og en sofagruppe i stuen. Et skønt lysindfald strømmer ind gennem de høje vinduespartier, og fra stuen kan I tilgå altanen.

De to værelser ligger fint afsondret fra hinanden, og de er begge rummelige med plads til dobbeltsengen og garderobeskabet. Det ene rum byder også på en fransk altan. Badeværelset fremtræder smagfuldt med hvidt inventar, en separat bruseniche og rum til at installere vaskefaciliteterne.

Når sommerhalvåret byder sig til, og solen titter frem, venter der jer masser af solskinstimer på altanen, hvor I både kan anbringe havesæt og grill.

Udover den dejlige lejlighed, har man her mulighed for at tilkøbe en privat parkeringsplads i kælderen!

Har dette fanget jeres interesse? Så kontakt os for en fremvisning!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Margretheholmsvej 60, 2. TH., 1432 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH088
Byggeår 2014
Energimærke A2015
Rum 3
Boligareal 84 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 185.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.939 / 13.217

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.