Margretheholmsvej 56, 2. th.
1432 København K
Kontantpris
kr. 4.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.083

Margretheholmsvej 56, 2. th.
1432 København K

Ejerlejlighed , 93m2

Dejlig 4Ver med stor altan i København K

Del bolig
Følg bolig

I den attraktive bydel, Margretheholm, kun omkring tre kilometer fra Indre By, kan I nu overtage denne præsentable fireværelses lejlighed, der kan bryste sig af en solrig altan, udsyn til vandet og herlige, grønne fællesarealer. Hjemmet finder I på anden etage af en moderne ejendom fra 2014, som har elevator. Indendøre venter jer en optimal rumfordeling med køkken og stue i åben forbindelse, tre værelser, og et badeværelse, alt sammen i god stand.

Lad blikket glide over det indbydende opholdsmiljø, hvor køkkenet i den ene ende pryder med stilrene, lyse elementer. Hvidevarerne er integrerede for et harmonisk udtryk, og I får rigeligt med opbevaringsløsninger til redskaberne. Fra køkkenhalvøen kan I overskue den indretningsvenlige stue, men I vil særligt drages mod det vældige, sydvendte glasparti ud mod altanen.

De tre regulære værelser er placeret i hver sin ende af lejligheden, og det største er et oplagt soveværelse. De 2 andre kan udnyttes til hyggelige værelser, walk-in closet eller som kontor eller hobbyrum. Badeværelset fremstår nydeligt og praktisk med et muret bruseafsnit og plads til vaskefaciliteterne.

Altanen bliver et trækplaster i sommermånederne, hvor middagssolen står lige på. Fyld den op med et par bløde havestole og dekorative blomsterkrukker til en skøn oase. Nede i gadeplan har man et lille torv, der skaber luft til det overfor liggende lave byggeri.

Det er ikke for ingenting, at kvarteret her er eftertragtet, for I er få hundrede meter fra vandet, næsten uanset hvilken retning, I bevæger jer. Grønne arealer beriger omgivelserne, og når I skal ind til byens pulserende liv, er det klaret på en rask cykeltur. Indkøbsmuligheder, skole, dagtilbud samt metroen er også inden for overskuelig rækkevidde. Over inderhavnsbroen kommer man hurtigt til Nyhavn, Kongens Nytorv og Indre By. Herudover er de nærmest kvarterer den kreative Refshaleøen, det friserende Holmen og det historiske Christianshavn.

Velkommen til!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Margretheholmsvej 56, 2. th., 1432 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH359
Byggeår 2014
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 93 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 250.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.560 / 21.721

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!