Brobergsgade 9, ST. TH.
1427 København K
Kontantpris
kr. 2.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.162

Brobergsgade 9, ST. TH.
1427 København K

Ejerlejlighed , 43m2

Velplaceret lejlighed med højt til loftet!

Del bolig
Følg bolig

I skønne omgivelser på Christianshavn møder du denne flotte og højloftede lejlighed, som nu kan blive din. Her kan du se frem til en lys og indbydende bolig, der på samme tid beriger dig med en beliggenhed tæt på områdets mange tilbud.

Med adresse på Brobergsgade 9 får du nærhed til spændende spisesteder, indkøb og offentlig transport. Derudover er der smukke omgivelser til gåturen langs kanalerne eller ved de grønne arealer ved Voldene, der ligeledes er det perfekte sted til løberuten. På cyklen klarer du hurtigt distancen til Indre By, og så er der ikke langt til Refshaleøen.

Din kommende bolig ligger i stueetagen, og allerede fra du træder indenfor, fornemmer du den dejlige atmosfære, som gennemstrømmer alle rummene. Entréen leder dig til køkkenet, som præsenterer sig med hvide elementer, der gemmer på fine opbevaringsløsninger og en vaskemaskine, så du slipper for turen til vaskeriet. Rummet har en ideel størrelse, således der kan indrettes med en spisekrog, og yderligere er der også en stue, hvor sofagruppen kan placeres. Videre finder du et brusebadeværelse, hvor mørke klinker pryder gulvet, som står i flot kontrast til de hvide fliser på væggen. Endelig er der en hems, der med fordel kan benyttes som soveværelse.

Udenfor får du brugsret til det dejlige, grønne gårdområde, der deles med de andre beboer, og takket være placeringen i stueetagen, får du nem adgang hertil. Gården byder på havemøbler, flotte planter og grønne omgivelser, ligesom det desuden også er muligt at parkere cyklen her.

Kunne dette have interesse for dig? Så kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre nærmere.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Brobergsgade 9, ST. TH., 1427 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH216
Byggeår 1901
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 43 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 135.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 11.495 / 9.976

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.