Prinsessegade 17A, 1. TV.
1422 København K
SOLGT

Prinsessegade 17A, 1. TV.
1422 København K

Ejerlejlighed , 47m2

Fantastisk planløsning med stor altan

Del bolig
Følg bolig

Her får du adresse tæt på Christianshavn og Islands Brygge, så beliggenheden må siges at være kongelig god her på Prinsessegade 17. Endvidere er der kort afstand til metro, butikker og hyggelige spisesteder i det charmerende nærmiljø. Lejligheden har en god planløsning velegnet til singlen eller parret, og med den store altan får du nærmest et ekstra rum foræret om sommeren.

Lejligheden ligger i en ejendom med et klassisk udtryk med en udsmykket facade med søjler og dannebrogsvinduer. Udtrykket er ført videre ind i opgangen med trappegelænderet med balustrade, som fører dig til hoveddøren på første sal.

Du træder ind i entréen, som glider ubesværet over i det åbne køkken-alrum. I køkkenet er komfur, køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine placeret som perler på en snor, og ovenover giver bordpladen godt med arbejdsplads, mens halvvæggen sørger for, at du under madlavningen kan følge med i samtalen i alrummet.

Soveværelset har en fornuftig størrelse med plads til dobbeltsengen, og med de østvendte vinduespartier vækkes du af morgensolen. Dertil kommer et moderne badeværelse, som er renoveret i foråret 2020. Her er de lysegrå gulvfliser ført videre op på væggen for et stilrent udtryk, toilettet er væghængt og der er regnbruser.

Træd fra alrummet ud på altanen, som orienterer sig mod vest, hvilket betyder, at du har eftermiddags- og aftensolen stående på. Altanen ligger desuden mellem to husmure, så du kan sidde i læ og betragte udsigten over gårdmiljøet.

Er dette boligen for dig? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Sagsnummer CI-OH147
Byggeår 1903
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 47 m 2