Dronningensgade 42, 1. 6.
1420 København K
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.160

Dronningensgade 42, 1. 6.
1420 København K

Ejerlejlighed , 59m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 01/8 kl. 13:00-13:20

Nyistandsat lejlighed med fokus på kvaliteten!

Del bolig
Følg bolig

Midt på den pulserende Dronningensgade på Christianshavn finder du denne toværelses lejlighed, som er smukt renoveret fra ende til anden med et kompromisløst fokus på kvalitet, æstetik og raffinement. Lejligheden er ideel til parret eller singlen, som ønsker en klassebeliggenhed tæt på alle byens fristelser såvel som natur og vand.

Christianshavn har sin helt egen charme, hvor du kan gå ture langs kanalen eller ved Volden, ligesom kvarteret rummer et bredt udvalg af forretninger og spisesteder. På cykel når du lynhurtigt Indre By, uddannelsesinstitutioner og kulturtilbud, og ellers er der få skridt til metrostationen. Netop Dronningensgade er yderst central og ligger som en sidegade til Torvegade.

Lejligheden folder sig ud på første sal af en ejendom opført i 1962, og den ligger perfekt for enden, således at svalegangen kan forvandles til din helt egen lille oase. Der findes intet bedre end at slå sig ned her på varme sommerdage. Derudover er der et dejligt, fælles udendørsareal.

Lejligheden fremtræder med en klassisk charme, hvor detaljer som radiatorskjulere, sildebensgulv og høje paneler går op i en højere enhed. Køkkenet er flot udført med hvide, glatte fronter, smukt armatur og en lækker kogeplade med integreret emhætte fra Siemens. Det er tydeligt, at køkkenet er udført med tanke på, at madlavningen skal være en fornøjelse.

Badeværelset følger trop med flot armatur og glasafskærmet brus. I entréen er der rigeligt med skabsplads - bemærk igen de fine greb. Badeværelse og soveværelse lukkes af med en speciel, dekorativ skydedør, som netop understreger den elegante og velovervejede røde tråd, der går igennem hele boligen.

Kort opsummeret får du her en pragtfuld lejlighed, hvor enhver kvadratmeter er udnyttet til fulde, og hvor der ikke er en finger at sætte på æstetik eller tidssvarende komfort.

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Dronningensgade 42, 1. 6., 1420 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH251
Byggeår 1962
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 59 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.503 / 16.328

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Dronningensgade 42, 1. 6., 1420 København K.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.