Hammershøis Kaj 8, 3. TH.
1402 København K
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.355

Hammershøis Kaj 8, 3. TH.
1402 København K

Ejerlejlighed , 113m2

Flot 3Ver med udsigt over kanalen

Følg bolig
Del bolig

Denne smukke lejlighed på Christianshavn henvender sig til jer, der leder efter den helt rigtige bolig, hvor der både er godt med plads, kvalitet, en velovervejet planløsning og en central beliggenhed. Denne lejlighed har det hele foruden en dejlig altan med udsigt til Christianshavns Kanal.

For at være helt specifik omkring beliggenheden så taler man her om Christiansbro. Navnet dækker over området mellem Knippelsbro og Christianshavns Kanal, og det er beboerne, som har besluttet sig for navnet. Der er desuden tale om et område med en vigtig plads i Danmarkshistorien, for det var her, B&W hørte til.
Nærområdet er meget stille, hvilket er ganske udsædvanligt for så central en del af København. Inden for gåafstand er der et væld af indkøbsmuligheder, spisesteder og kulturelle tilbud. Samtidig er der kun få skridt til Christianshavn Station, hvor metroen hurtigt bringer jer frem til resten af hovedstaden eller lufthavnen.

Grundejerforeningen Christiansbro består af de tre ejerforeninger: Enhjørningens Gård, Løvens Gård og Elefantens Gård, og dygtige arkitekter har skabt et særdeles nydeligt byggeri, hvor der naturligvis er parkeringskælder. Denne lejlighed stod færdig i 2003, og den ligger på 3. sal.

Lejligheden rummer en lille fordelingsgang, 2 gode soveværelser, et stort badeværelse med bruseniche og vaskesøjle, tidløst køkken i åben forbindelse med alrum og stue. Fra stuen er der udgang til en rummelig sydvendt altan, med den skønneste udsigt til Christianshavns kanal og Københavns havn. Desuden kan I gøre brug af det hyggelige, grønne fællesområde, hvor der er smukke planter og bænke på plænen.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Hammershøis Kaj 8, 3. TH., 1402 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-CH097
Byggeår 2003
Energimærke B
Rum 3
Boligareal 113 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.201 / 23.185

Claus Haagensen

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.