David Balfours Gade 2, st. th.
1402 København K
Kontantpris
kr. 9.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.837

David Balfours Gade 2, st. th.
1402 København K

Ejerlejlighed , 156m2

City lejlighed til den pladskrævende familie

Del bolig
Følg bolig

På David Balfours Gade 2 på Christianshavn møder I denne fortrinlige og velholdte lejlighed, der er så rummelig, at den tilnærmelsesvist opleves som en etplansvilla. I kan for foruden den gode planløsning med et stort opholdsrum og fire værelser også se frem til en attraktiv beliggenhed tæt på alt, I kunne tænkes at få brug for. Velkommen.

I lokalmiljøet kan I tilgå skoler, pasningstilbud og et bredt udvalg af dagligvarebutikker, og på samme måde tager det ingen tid at nå til metrostationen ved Christianshavns Torv. I har således hele byen for jeres fødder, hvor alt fra shoppingmuligheder i hobetal til kulturinstitutioner af international format er lige ved hånden.

Lejligheden ligger i stuen af en nyere ejendom fra 2003, der toner frem med en flot facade med vandskuret murværk. Inden døre ankommer I til boligen i bedste New Yorker-stil, for entréen er arrangeret i direkte forbindelse med det markante opholdsrum, der består af køkken, alrum og stue i åben forening.

Køkkenet præsenterer sig med et rent, enkelt udtryk i form af hvide fronter og mørke bordplader, og i alrummet er det især lysindfaldet, der bemærkes. Stuen er nem at indrette, og fælles for alle tre dele er blandt andet det nydelige, lyse gulv. Boligen fortsætter med ikke færre end fire værelser, så der er potentiale for både børneværelser og hjemmekontor. Det oplagte forældresoveværelse har desuden eget badeværelse. Endnu et badeværelse og et mindre rum, hvor vaskefaciliteterne kan arrangeres, er også til rådighed.

Umiddelbart foran alrummet tilgodeses I af en hyggelig terrasse, hvor I kan nyde sommeren i fulde drag. Der er herfra direkte adgang til gården, og endelig skal det bemærkes, at man i foreningen kan blive skrevet op til en bådplads bare 50 meter fra hoveddøren.

Kontakt os for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
David Balfours Gade 2, st. th., 1402 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM090
Byggeår 2003
Energimærke B
Rum 5
Boligareal 156 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 475.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 54.092 / 43.537

Alexander Malling Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.