Strandgade 79, ST. 2.
1401 København K
Kontantpris
kr. 12.250.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 7.219

Strandgade 79, ST. 2.
1401 København K

Ejerlejlighed , 163m2

Drømmelejlighed på Krøyers Plads med egen p-plads og elstander

Del bolig
Følg bolig

I en flot ejendom fra 2015, der er kåret til verdens bedste boligbyggeri, møder du din kommende lejlighed. Her får du en sublim beliggenhed ved Krøyers Plads, der placerer dig direkte ud til Københavns Kanal og på samme tid nær alle områdets mange faciliteter.

Du bosætter dig i et fantastisk område, og hvad enten du drømmer om nærhed til kultur eller byens mange tilbud er alt dette indenfor rækkevidde. Du kan ligeledes glæde dig over fred og ro samt muligheden for at dyrke sejlads lige udenfor din hoveddør. Endelig er der både indkøb og metro i en radius af cirka 800 meter, og har du børn er der skole og daginstitution i gåafstand.

Din kommende lejlighed er placeret i stueetagen, og fra første skridt indenfor fornemmer du den fantastiske atmosfære, der eksisterer i alle rum takket være de mange vinduespartier og den bemærkelsesværdige loftshøjde. I alt er der tre værelser, hvoraf det ene har tilhørende garderobe og brusebadeværelse en suite. Det tredje værelse er ved projektets opførelse blevet lavet som tilvalg, da de fleste lejligheder på krøyers plads ikke har et tredje værelse. Videre er der endnu et badeværelse, som har badekar og vaskesøjle. Til sidst er køkkenet og stuen placeret samlet i ét rum, hvilket sikrer perfekte rammer til at være i hinandens selskab. Køkkenet præsenterer sig nydeligt med hvide, grebsfrie elementer såvel som alle nødvendige hvidevarer herunder et vinkøleskab. I den ene ende arrangeres spisebordet, mens der modsat er rum til sofagruppen.

Fra stuen kan du bevæge dig udenfor, hvor en rummelig træterrasse med vand udsigt venter dig. Terrassen nyder godt af solens stråler, og der er herfra adgang til fællesarealerne, som deles mellem alle beboerne. Endelig er det også værd at fremhæve, at du får egen parkeringsplads i kælderen med elstander.

Kunne dette være dit fremtidige hjem, så kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Strandgade 79, ST. 2., 1401 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH185
Byggeår 2015
Energimærke A2015
Rum 4
Boligareal 163 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 615.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 52.269 / 45.385

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.