Strandgade 24A, 2.
1401 København K
Kontantpris
kr. 14.979.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.529

Strandgade 24A, 2.
1401 København K

Ejerlejlighed , 214m2

Pragtlejlighed i historisk ejendom på Christianshavn

Del bolig
Følg bolig

Det er sjældent, at man har mulighed for at flytte ind i en fredet ejendom fra det 17. århundrede, men det er ikke desto mindre det, vi i dag kan tilbyde. På Christianshavn har I nu mulighed for at overtage denne store, moderniserede herskabslejlighed på anden sal, som passer perfekt til den store familie.

Beliggenheden på Christianshavn, hvor kanalerne, kulturlivet og voldene kendetegner bydelen, er helt i top. Bydelen har sin egen, unikke atmosfære, og samtidig med dette ligger det i hjertet af København med kort afstand til alt. Der er få hundrede meter til metroen, men foretrækker I at cykle rundt i byen, kan I hurtigt krydse Knippelsbro og stå i Indre By på få minutter. Indkøbsmuligheder, fristende spisesteder og et varieret udvalg af take-aways findes ligeledes tæt på lejligheden, mens havnebadet fylder fritiden med kølende svømmeture.

Selve ejendommen er fyldt med historie, da det er en fredet ejendom fra 1623. Den lyse facade er fyldt med detaljer inklusiv kunstværket ved tagkonstruktionen. Detaljerigdommen er høj både udenfor og indenfor, hvor især den flotte opgang byder jer hjerteligt velkommen med et fornemt gelænder, vægpaneler og lysekroner.

Træd ind i lejligheden, og herinde fortsætter de herskabelige detaljer. Den lyse lejlighed er nemlig udstyret med nydelige gerigter, store vinduespartier med forsats samt stuklofter. Planløsningen i hjemmet er desuden god med fire værelser, en stue, et spisekøkken, et toilet og et badeværelse. Opholdsstuen er udstyret med Dinesen-planker, mens tre af værelserne har sildebensparketgulve, der er slebet og ludbehandlede i 2018. Gennem hele lejligheden kombineres det originale udtryk med moderne detaljer og faciliteter, så I får det bedste fra begge verdener.

Samlet set får I her en lejlighed, der skal opleves.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Strandgade 24A, 2., 1401 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM151
Byggeår 1623 / 1960
Rum 5
Boligareal 214 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 750.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 87.768 / 70.819

Alexander Malling Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.