Strandgade 10B, 3.
1401 København K
Kontantpris
kr. 8.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 6.677

Strandgade 10B, 3.
1401 København K

Ejerlejlighed , 201m2

Stemningsfuld Christianshavnerlejlighed

Følg bolig
Del bolig

Med en sublim beliggenhed i den historiske Jennows gård, der emmer af autentisk Christianshavnercharme, ligger denne rummelige lejlighed, der er istandsat med respekt for de oprindelige detaljer. Resultatet er en bolig hvor historiens vingesus og moderne komfort på fineste vis går hånd i hånd.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1720, og bebyggelsen er rig på originale arkitektoniske detaljer, hvor blotlagte murstensvægge og synlige loftsbjælker hører blandt de velbevarede stiltræk. I elegant kontrast er vægge og elementer holdt i hvidt, og på gulvet er et smukt, lyst trægulv. Den øverste etage og hemsen er nyligt istandsat fra A-Z, og her føjer den stilrene indretning og åbne etageforbindelse endnu en spændende kant til boligen.

Lejlighedens mange kvadratmeter strækker sig over tre etager, og den nuværende indretning giver mulighed for at bo to generationer under samme tag.

Den nederste etage råder over et anseeligt opholdsmiljø med stue og køkken i delvis åben forbindelse. Den rummelige stue modtager et generøst lysindfald fra de vestvendte vinduespartier, og hertil kommer et værelse og et pænt badeværelse.

På boligens anden etage er et stort opholdsrum i åben forbindelse med køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes at lyset, der strømmer fra skråvinduerne. Af den minimalistiske trappe nås øverste plan, der udgøres af et værelse med loft til kip. Planløsningen afrundes af endnu et badeværelse.

Fra vinduerne har I udsyn over Christianshavns tagtoppe, og via gårdens hvælvede dobbeltport træder I ud i det farverige kvarter. Den åbne havnefront, de fine kanaler og små broer udgør jeres nærmiljø, hvor I finder alt fra hyggelige beværtninger og toprestauranter til en bred vifte af specialforretninger og gode dagligvarebutikker.

Kom og oplev boligen!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Strandgade 10B, 3., 1401 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH033
Byggeår 1720 / 2001
Rum 5
Boligareal 201 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 450.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 36.249 / 32.079

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.