Nørre Søgade 9B, 1. TH.
1370 København K
Kontantpris
kr. 5.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.897

Nørre Søgade 9B, 1. TH.
1370 København K

Ejerlejlighed , 115m2

Fantastisk beliggenhed

Del bolig
Følg bolig

Med Peblinge Sø lige uden for opgangen ligger denne lejlighed skønt placeret blandt de historiske bygninger i den brostensbelagte gade. Her udfolder den delevenlige planløsning sig med to stuer en suite, et nydeligt spisekøkken, to gode værelser samt et lyst og lækkert badeværelse. Velkommen til.

Allerede fra gadeplan giver facadens tidstypiske udsmykning en forsmag på den særlige atmosfære, der hersker inden døre, hvor man har formået at bevare en snert af stemningen fra byggeåret i 1882. Det er nemlig med autentiske detaljer som stukloft og dannebrogsvinduer, at de to stuer en suite danner fine rammer om hverdagen. Der er endda mulighed for at fjerne skillevæggene ind mod værelset, så der skabes et endnu større stuemiljø.

Køkkenet er udført med udskårne fronter, som synes at passe perfekt til lejlighedens herskabelige udtryk. Rummets optimale udnyttelse af kvadratmeterne efterlader sågar god plads til en hyggelig spisekrog, hvorfra der er kig til de grønne vedbend, som klatrer op ad murværket. Med hvide metrofliser og et vægmonteret toilet emmer brusebadeværelset af stilren elegance, mens den integrerede vaskesøjle byder på moderne komfort. Lejligheden fuldendes af de to værelser.

På Nørre Søgade 9B bor man midt i det københavnske bymiljø, hvor caféer, restauranter og barer ligger som perler på en snor i de summende gader og stræder. Med kort gåafstand til knudepunktet på Nørreport Station er man desuden godt forbundet til hovedstadens øvrige bydele, ligesom der aldrig er langt til de rekreative områder i eksempelvis Ørstedsparken og Kongens Have, for ikke at tale om Søerne, der strækker sig bare få meter fra hoveddøren.

Alt i alt en vaskeægte københavnerlejlighed med en fantastisk beliggenhed, som vi glæder os til at fortælle meget mere om - ring og bestil en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Søgade 9B, 1. TH., 1370 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH116
Byggeår 1882
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 115 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 300.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 24.119 / 21.340

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.