Nørre Søgade 9A, 5. TH.
1370 København K
SOLGT

Nørre Søgade 9A, 5. TH.
1370 København K

Ejerlejlighed , 84m2

Charmerende treværelses lejlighed tæt ved Søerne

Del bolig
Følg bolig

I en imponerende bygning fra 1882 tæt ved Søerne finder I denne charmerende lejlighed. Den præsenterer sig med et fantastisk lysindfald og en velfungerende planløsning, der fordeler et køkken-alrum, en stue, to værelser, et badeværelse, et toilet og et disponibelt rum. Som en ekstra bonus er der rig mulighed for at sætte eget præg, hvis I ønsker dette. Dertil kan I se frem til en hyggelig gård med parisisk stemning, og I bliver en del af en god ejerforening.

Beliggenheden kunne næsten ikke blive bedre med Søerne lige om hjørnet, som inviterer til afslapning, gåture og løb. I bosætter jer nemlig i Nansensgadekvarteret i hjertet af København, hvor det vrimler med spændende caféer og restauranter, og I får kort afstand til H.C. Ørstedsparken, Israels Plads, Kongens Have og ikke mindst et væld af kulturelle tilbud og butikker i Indre By samt offentlig transport på Nørreport Station.

Hjemme på adressen venter den indbydende lejlighed, hvor de mange vinduer og karnapper sætter stemningen og lader lyset strømme ind. Dette opleves særligt i stuen, som nemt indrettes med en læsekrog og et sofahjørne nær de to karnapper. Videre finder I køkkenet-alrummet med plads til spisebordet nær det nydelige, tosidede køkken, hvor der er rigeligt albuerum på de to bordplader. Bevæger I jer ud i fordelingsgangen igen, er de to værelser placeret på hver sin side af stuen, og hjemmet fuldendes af et badeværelse med kar og brus, et toilet samt et disponibelt rum.

Lyder en attraktiv beliggenhed, et pragtfuldt lysindfald og et charmerende hjem som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Sagsnummer CI-OH120
Byggeår 1882
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 84 m 2