Nørre Søgade 9A, 1. TV.
1370 København K
Kontantpris
kr. 7.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.982

Nørre Søgade 9A, 1. TV.
1370 København K

Ejerlejlighed , 151m2

Unik herskabslejlighed med fantastisk udsigt og lydisolerede vinduer

Følg bolig
Del bolig

I en smuk og klassisk ejendom fra 1882, der er unikt placeret få meter fra vandkanten til Søerne, kan I nu erhverve jer en 151 m2. stor herskabslejlighed.

Lejligheden er især karakteriseret ved en usædvanlig rummelighed og et skønt lysindfald, der kan tilskrives de mange vestvendte vinduespartier,
som tillige giver en flot udsigt over Søerne. Om vinduerne kan desuden nævnes, at de er komplet lydisolerende, således at I slet ikke bemærker, at Nørre Søgade har sin daglige gang nede foran.

Ja, I kan altså se frem til en stille og rolig tilværelse i den store hjørnelejlighed, som er orienteret direkte mod Peblinge Sø. Lejligheden præsenterer jer for et væld af smukke detaljer, herunder flotte sildebensparketgulve i de herskabelige stuer en suite og fine plankegulve i de øvrige værelser, franske fløjdøre og nydelige istandsættelser, og dertil kommer en attraktiv planløsning.

Med sine to regulære soveværelser og store åbne stuer kan dette hjem let tilpasse mange målgrupper, og både par og familier kan således føle sig hjemme her. Den store hjørnestue har tidligere været opdelt, og I har derfor mulighed for at genetablere denne løsning, hvis I skulle savne et ekstra soveværelse. Ellers kan I bare læne jer tilbage og glæde jer over at starte jeres nye boligkapitel i en fantastisk indflytningsklar lejlighed.

En rummelig entré med skabe til opbevaring tager imod jer og viser jer ind i den udsigtsfulde stue med franske dobbeltdøre, videre til spisestuen og det åbne køkken fra Unoform der er opført i lyse elementer og stål. Fra køkkenet er der udgang til en god stor altan med kig til en af de hyggeligste gårde i København K. Inden lejligheden til slut fremviser to værelser og et smagfuldt istandsat flisebadeværelse med stor bruseafdeling, gulvvarme og vindue mod gården.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Søgade 9A, 1. TV., 1370 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-JP016
Byggeår 1882
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 151 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 375.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.230 / 26.752

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.