Nansensgade 90, 4. th.
1366 København K
Kontantpris
kr. 9.350.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.556

Nansensgade 90, 4. th.
1366 København K

Ejerlejlighed , 141m2

Fantastisk Herskabslejlighed i Nansensgadekvarteret i ejendom med elevator!

Del bolig
Følg bolig

Få skridt fra Søerne ligger denne herskabelige og velindrettede lejlighed, der nu kan udgøre jeres hjem. Beliggenheden i Nansensgadekvarteret er en stor fordel, og boligen følger trop ved at sætte flere højdepunkter i spil. Blandt andet kan I se frem til to stuer en suite, tre værelser og et moderne køkken. Alt dette er foruden det hyggelige gårdmiljø. Velkommen.

Adressen bringer jer til Indre By. Jeres nærmiljø består af alt fra Torvehallerne til Søerne, og til fods nås selvfølgelig også både Ørstedsparken og Kongens Have. Det samme gælder hverdagens nødvendigheder såsom indkøb, institutioner samt metro og regionaltoget fra Nørreport Station. Et væld af caféer og restauranter ligger i jeres umiddelbare nabolag, og derudover har I ikke langt til Strøget.

Ejendommen er opført tilbage i 1876, og datidens elegante byggeskik fremgår stadig charmerende og velholdt på facaden, der prydes af kombinationen af frontispice og kvaderpuds. Et gårdmiljø følger med til bygningen, og så kan I helt unikt benytte elevatoren på turen op til fjerde sal, hvor lejligheden ligger.

Indenfor falder blikket med det samme på den flotte gulvbelægning i sildebensmønster, der stort set breder sig i alle rum. Undtagelsen er badeværelset, hvor der er klinkegulv, og herude bemærker I desuden det væghængte toilet, pladsen til vaskesøjlen, den glasafskærmede bruseniche og møblementet med grebsløse fronter. Sidstnævnte er et gennemført designvalg på tværs af rum og funktioner, idet samme, stilrene udtryk ses via køkkenets hvide elementer.

Ved siden af køkkenet har I to stuer til rådighed, hvor den herskabelige æstetik for alvor bliver tydelig. Smukke loftrosetter sætter således stemningen sammen med den fine loftshøjde, nydelige stuklister, radiatorskjuler og franske døre med fyldninger. Dertil kommer et dejligt lysindfald.

Hjemmet afrundes af tre gode værelser, som ligger side om side med plads til store og små.

Til lejligheden medfølger også et loftrum.

Kontakt os i dag for en fremvisning :)

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nansensgade 90, 4. th., 1366 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM077
Byggeår 1876 / 1969
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 141 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 470.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 46.063 / 38.467

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
NYHED
Se hvor mange, der er
interesseret i at købe din bolig!