Nørre Farimagsgade 64B, 4. th.
1364 København K
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.027

Nørre Farimagsgade 64B, 4. th.
1364 København K

Ejerlejlighed , 103m2

Flot og delevenlig lejlighed øverst oppe med elevator

Del bolig
Følg bolig

Indre By i København ligger denne velholdte og flotte lejlighed, som nu kan blive din. Takket være boligens indretning er den også yderst delevenlig og kan prale af en fortrinlig beliggenhed nær byens pulserende byliv og grønne områder. Velkommen til.

Med adresse på Nørre Farimagsgade 64B kan du se frem til en attraktiv placering, der sørger for, at du nemt når flere af Københavns spændende tilbud. Inden for få hundrede meter kommer du både til Nørreport Station, Strøget, Torvehallerne, spændende spisesteder,
kulturelle oplevelser og meget mere. Yderligere er der også rig mulighed for at udforske grønne arealer i både Kongens Have, Ørstedsparken eller ved Søerne.

Din kommende bolig er placeret øverst oppe på fjerde sal, hvor elevatoren nemt fører dig op. Her mødes du af en lys og indbydende bolig, der blandt andet inkluderer to værelser, der begge har en fornuftig størrelse, så de kan indrettes efter dine ønsker og behov. Videre venter et badeværelse med separat bruseniche, ligesom du herude også kan tilslutte en vaskemaskine og en tørretumbler. Endelig finder du køkkenet og stuen, som praktisk er i åben forbindelse, så du dermed får perfekte betingelser til at være i familie og venners selskab, når de er på besøg. Køkkenet præsenterer sig stilrent med lysegrå elementer, der toppes af en hvid bordplade,
ligesom her også er alle nødvendige hvidevarer. I stuen sørger vinduespartierne for et behageligt lysindfald, og så kan du både arrangere rummet med en spisesektion og komfortable møbler.

Udenfor er der brugsret til det hyggelige gårdmiljø, der byder på en skøn terrasse, som er udstyret med havemøblerne og flotte krukker med diverse grønne planter i.

Kunne dette være noget for dig? Så kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Farimagsgade 64B, 4. th., 1364 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM004
Byggeår 1890 / 1972
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 103 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 27.800 / 24.137

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.