Nørre Farimagsgade 49, 4. TH.
1364 København K
Kontantpris
kr. 7.500.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.613

Nørre Farimagsgade 49, 4. TH.
1364 København K

Ejerlejlighed , 103m2

Privat tagterrasse - uden bopælspligt

Følg bolig
Del bolig

Kompromisløsheden skinner igennem ved denne lejlighed, der foruden eksklusive materialer, en lys og indbydende indretning samt privat tagterrasse også brillerer med en yderst central placering nær Københavns mange faciliteter. Det skal desuden nævnes, at boligen er uden bopælspligt.

Den præsentable ejendom pryder bybilledet på fineste vis og kan dateres tilbage til 1878, men takket være en gennemgribende renovering fremstår boligen nybygget. Valg af materialer og finesser vidner om, at der ikke er sparet på noget, mens der i høj grad er taget hånd om komfortable løsninger såsom en elevator. Indflytningsklar er den også, og faktisk venter boligen blot på nye ejere.

Lejligheden ligger øverst i ejendommen på fjerde sal, og med hele 3,16 meter til loftet er stemningen unik. I betræder gennemgående egetræsgulve, og særligt i det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i ét sørger velplacerede vinduer for at invitere dagslyset indenfor. Hanstholm-køkkenet understreger de eksklusive løsninger, og integreret bag de grebsløse fronter er Siemens-hvidevarerne elegant gemt væk, således at køkkenet nærmest går i ét med væggen.

Planløsningen fuldendes af to regulære værelser og et nydeligt badeværelse, hvor det strømlinede udtryk skaber en rød tråd. Der er sågar plads til en vaskesøjle.

Lejlighedens helt store force er den private tagterrasse, der åbnes og lukkes med et enkelt klik. Heroppe er der sol hele dagen, og så kan I forvente et betagende vue over byens karakteristiske bygninger, som majestætisk tordner op.

Efter få skridt når I Torvehallerne med et væld af kulinariske oplever, lokale råvarer og fristende specialforretninger. Summende caféer ligger side og side med tøjbutikker og dagligvareforretninger, og da Nørreport Station ligger inden for gåafstand, kommer I sent til at mangle noget. Søerne eller Ørstedsparken indbyder til slentreture, mens P-huset på Israels Plads har gode parkeringsforhold.

Velkommen til.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Farimagsgade 49, 4. TH., 1364 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH077
Byggeår 1878 / 2019
Energimærke A2010
Rum 3
Boligareal 103 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 375.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 30.251 / 26.771

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.