Nørre Farimagsgade 49, 2. MF.
1364 København K
Kontantpris
kr. 6.350.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.280

Nørre Farimagsgade 49, 2. MF.
1364 København K

Ejerlejlighed , 105m2

Nyistandsat lejlighed med altan

Følg bolig
Del bolig

Denne lejlighed har mange forcer, for udover at den er nyistandsat, så byder den også på en solrig altan og en sublim beliggenhed med Torvehallerne som nærmeste nabo og H.C. Ørstedsparken i kort gåafstand. Ejendommen har elevator, og så bør det nævnes, at her ikke er bopælspligt, ligesom det er muligt at flytte ind snarest.

Opdateringen af boligen betyder, at I kan se frem til moderne rammer om hverdagen med et touch af en klassisk, herskabelig stil såsom de høje, buede glaspartier. Lyse trægulve, et stilrent Hanstholm-køkken samt hårde hvidevarer fra Siemens er blot nogle af de elementer, der præger jeres nye hjem.

Indretningen giver jer to gode værelser med faste skabe, og begge rum har et dejligt lysindfald, ligesom resten af hjemmet. Derudover imponerer opholdsrummet med det integrerede køkken, med hvide elementer, der er opsat langs væggen og induktionskogeplade. Loftshøjden tilfører stuen en helt særlig atmosfære, som understreges af de smukke glaspartier. En sprosset dør fører ud på altanen, hvorfra I kan nyde udsigten over den nostalgiske arkitektur i nærområdet. Det smarte badeværelse fuldender boligen, og herude har man sørget for en praktisk indretning med en vaskesøjle og en separat bruseniche.

Ejendommen har en fælles tagterrasse, og her er gode parkeringsforhold. Beliggenheden giver dig nem adgang til flere grønne arealer som Botanisk Have og Østre anlæg. I bor heller ikke langt fra Tivoli, og med Torvehallerne tæt på får I virkelig gode indkøbsmuligheder. Bag ejendommen ligger Nansensgade, der bugner af spisesteder og spændende specialbutikker, og så er der heller ikke langt til Nørreport Station eller hverdagens behov, da både skole og daginstitution ligger nær jer.

Er det jeres boligdrøm? Kontakt os for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Farimagsgade 49, 2. MF., 1364 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH068
Byggeår 1878 / 2019
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 105 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 320.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 25.597 / 22.652

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.