Nørre Farimagsgade 45, ST.
1364 København K
Kontantpris
kr. 6.600.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.810

Nørre Farimagsgade 45, ST.
1364 København K

Ejerlejlighed , 122m2

Lækker nyistandsat lejlighed i Avenue Huset

Følg bolig
Del bolig

En minimalistisk indretning, lyse og indbydende rum og en fantastisk beliggenhed i København K er blot et udpluk af forcerne ved denne lejlighed. I får to værelser, en stue og et rummeligt køkken. Der er langt fra gået på kompromis med materialer, og så skal det nævnes, at boligen er uden bopælspligt.

Den præsentable ejendom pryder bybilledet på fineste vis og kan dateres tilbage til 1878, men takket være en gennemgribende renovering fremstår boligen nybygget. Valg af materialer og finesser vidner om, at der ikke er sparet på noget, mens der i høj grad er taget hånd om komfortable løsninger med en elevator i bygningen. Indflytningsklar er den også, og faktisk venter boligen blot på nye ejere.

Så snart I træder over dørtærsklen til entréen, mødes I af det gavmilde lysindfald, der strømmer ind fra de sydøstvendte dannebrogsvinduer. I betræder et lækkert egetræsgulv, og opholdsmiljøets størrelse gør det til en smal sag at indrette spisesektionen og sofagruppen. De hvide, grebsløse køkkenelementer fra Hanstholm smyger sig langs den ene væg, og elegant integreres Siemens-hvidevarerne bag fronterne.

I får brugsret til en fælles tagterrasse med et fint vue over omgivelserne, og i ejendommen er der både eget kælderrum og cykelkælder. Har I brug for sted at parkere bilen, er der gode forhold i P-huset ved Israels Plads.

Beliggenheden er i særdeleshed i jeres favør og ikke mindst yderst eftertragtet. Dette skyldes blandt andet den korte afstand til Torvehallernes fristende tilbud, Søernes skønne natur og Indre Bys mange faciliteter. Der er under 500 meter til Nørreport Station med metro, bus og tog, hvorfor pendleren også tilgodeses.

Velkommen til.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Farimagsgade 45, ST., 1364 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH064
Byggeår 1878 / 2019
Energimærke A2010
Rum 3
Boligareal 122 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 330.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.629 / 23.565

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.