Nørre Farimagsgade 43, ST. TV.
1364 København K
Kontantpris
kr. 5.350.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.832

Nørre Farimagsgade 43, ST. TV.
1364 København K

Ejerlejlighed , 95m2

Nyistandsat New Yorker-lejlighed ved Torvehallerne

Følg bolig
Del bolig

Med inspiration fra klassiske, højloftede New Yorker-lejligheder har man netop istandsat denne bolig, der ligger velplaceret i København K nær Torvehallerne og H.C. Ørstedsparken. Lejligheden er topmoderne med en imponerende atmosfære, og så er den uden bopælspligt. Det er i øvrigt muligt at flytte ind hurtigt.

Nøje udvalgte kvalitetsmaterialer såsom Hanstholm-køkkenet med en smuk bordplade i mørk ask, hårde hvidevarer fra Siemens og de ensartede trægulve præger indretningen, mens en unik atmosfære hersker over alt.

Med to værelser er lejligheden ideel til både familier, par eller singlen, som sætter pris på ekstra plads. Stuen er etableret med en lækker spisesektion, hvor køkkenet med induktionskogeplade, grebsfri elementer og plads til et spisebord er integreret i rummet. Den åbne indretning understreges af det store vinduesparti, der strækker sig mod loftet, trækker dagslyset indenfor og tilfører en æstetisk oplevelse i særklasse. Endelig er her også et smart badeværelse, som har en rigtig god størrelse. På badeværelset har man endda formået at fortsætte stilen med rolige linjer samt tilføje et praktisk touch i form af vaskesøjlen.

I får også adgang til en fælles tagterrasse, mens en anden nævneværdig detalje er de gode parkeringsforhold ved ejendommen. Kvarteret giver jer faktisk alt, hvad I har brug for i hverdagen med indkøb, skole og daginstitution tæt på. Derudover har I kort afstand til metroen ved Nørreport samt Nansensgades spisesteder og specialbutikker. Beliggenheden placerer jer også nær de grønne arealer ved Botanisk Have og Østre Anlæg, ligesom Tivoli kan nås til fods, mens trumfkortet er de kulinariske tilbud i Torvehallerne.

Er det jeres boligdrøm? Kontakt os for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Farimagsgade 43, ST. TV., 1364 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH069
Byggeår 1878 / 2019
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 95 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 270.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 21.572 / 19.089

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.