Nørre Farimagsgade 43, ST. TV.
1364 København K
SOLGT

Nørre Farimagsgade 43, ST. TV.
1364 København K

Ejerlejlighed , 95m2

Gennemført 3Ver med en fantastisk loftshøjde!

Del bolig
Følg bolig

En skøn atmosfære med en fantastisk loftshøjde, kvalitetsmaterialer og en velindrettet planløsning. Det er blot et par eksempler på de elementer, der venter i denne treværelses ejerlejlighed i Indre By. Her behøver du ikke gå på kompromis med hverken bolig eller beliggenhed, da adressen på Nørre Farimagsgade 43 placerer dig midt i alle byens herligheder og som nabo til H.C. Ørstedsparken, Søerne og Torvehallerne. Du er heller ikke langt fra hverdagens nødvendigheder såsom indkøbsmuligheder, metro og S-tog samt en bred vifte af fristende specialbutikker.

Dit kommende hjem befinder sig i stueplan af en nydelig ejendom fra 1878, der for nyligt er blevet gennemrenoveret, hvor du kan benytte den fælles terrasse i de lune måneder. Med det samme du træder indenfor bliver du mødt af et hjem med et sanseligt udtryk, der markerer sig nærmest overalt. Du føres ind i det imponerende opholdsmiljø med stue og køkken i ét med næsten fire meter til loftet, som har grå akustikfelter og brede, hvide bjælker. Hertil kommer også et behageligt lysindfald.

Det toneangivende, koksgrå og grebsløse køkken fra Hanstholm udfolder sig i den ene del af rummet og de integrerede hvidevarer fuldender herligheden. Køkkenet er en sand legeplads for de kreative, kulinariske påfund, mens der er rigelig med plads i resten af rummet til et langbord, bløde møbler og måske et hjemmekontor.

Centrum af hjemmet fungerer også som et bindeled til boligens to værelser, der ligger side om side og begge har plads til seng og indbygget garderobeskab. Du kan også sætte den gode loftshøjde i spil og udnytte de ekstra kvadratmeter. Slutteligt mangler du blot at udforske det lækre badeværelse, der er udført i samme ensartede farveskala, som resten af hjemmet. Her finder du en muret bruseniche samt plads til opsætning af en vaskesøjle.

Er du fristet til et besøg? Kontakt os for en fremvisning.

Sagsnummer CI-MH152
Byggeår 1878
Energimærke A2010
Rum 3
Boligareal 95 m 2
Tilmeld dig Pauluns nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Iphone 12.

Nyhedslister
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af de nyheder, du modtager på mail.