Vendersgade 31, ST. TH.
1363 København K
Kontantpris
kr. 4.295.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.346

Vendersgade 31, ST. TH.
1363 København K

Ejerlejlighed , 92m2

Lys og lækker lejlighed med sublim beliggenhed nær Søerne

Følg bolig
Del bolig

Sydvendt terrasse, lyst interiørvalg og en veldisponeret planløsning. Dette er blot et udpluk af forcerne ved denne toværelses lejlighed med et nydeligt badeværelse og et lækkert køkken. Læg dertil den centrale beliggenhed nær Nørreport, og du har en storslået bylejlighed, der tilmed har fri markedsleje.

Gåafstand bliver et nøgleord i hverdagen, og du kommer nemt til de skønne omgivelser ved Søerne eller Torvehallernes fristende tilbud. Det samme gælder Botanisk Have og ikke mindst Indres By spændende gader og stræder med caféer, butikker, spisesteder og specialforretninger på rad og række. Også hverdagens fornødenheder ligger inden for bekvemme afstande, og der er omtrent 500 meter til nærmeste supermarked og Nørreport Station med både bus, metro og tog.

Lejligheden præsenterer sig i flot stand, og overalt er det tydeligt, at der er gjort en dyd ud af at vælge en rolig, gennemgående stil, der har den minimalistiske tankegang for øje. Det lyse gulv skaber sammenhæng mellem rummene, og de hvide elementer, der toppes af bordpladens varme nuance ses både i køkkenet og på badeværelset.

Også planløsningen er gennemtænkt, og de to rum kan både udgøre to værelser, således at lejligheden er delevenlig, eller de kan indrettes som et værelse og en stue. Badeværelset har en muret bruseniche og plads til en vaskesøjle, og da køkkenet flugter langs den ene væg, er der efterladt rum til en spisesektion.

Havedøren synes at forlænge opholdsmiljøet helt ud under åben himmel, hvor du går ud på den sydvendte terrasse. Her får du en solrig oase midt i byen, og du får let arealet personliggjort med terrassemøbler og blomstrende krukker.

Alt i alt en fantastisk lejlighed og en endnu bedre beliggenhed. Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vendersgade 31, ST. TH., 1363 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH039
Byggeår 1875
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 92 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 215.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.328 / 15.331

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.