Vendersgade 10A, ST.
1363 København K
Kontantpris
kr. 3.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.276

Vendersgade 10A, ST.
1363 København K

Ejerlejlighed , 68m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 01/11 kl. 15:00-15:20

Højloftet lejlighed med Torvehallerne som baghave

Del bolig
Følg bolig

Så er det nu, at du skal slå til, hvis du gerne vil bo i hjertet af Indre By. Lejligheden ligger nemlig i det populære Nansensgadekvarteret, hvor Nansensgade, Nørreport Station, Strøget og Torvehallerne er inden for få meters gåafstand. Lejligheden er med sin planløsning oplagt som forældrekøb, til singlen eller parret, som får et hjem med højt til loftet, god rumfordeling og en flot, indflytningsklar stand.

Lejligheden ligger i en ejendom med lysegrå facade udsmykket med gesims, søjler og dannebrogsvinduer, som tilsammen skaber et klassisk udtryk på bygningen. På bagsiden åbenbarer et hyggeligt gårdmiljø sig med overdækket cykelparkering og en bred terrasse med havesæt at slå sig ned ved.

Træd indenfor i lejligheden, som takket være den gavmilde loftshøjde og rige lysindfald opleves som både luftig og lys hele vejen igennem. På venstre hånd ligger køkkenet, der med sin bordplade og gammelrosa vægmaling udstråler en varme, som giver en fin kontrast til de hvide, grebsfri fronter. Her er både plads til vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler.

På højre side ligger stuen, som har en gavmild størrelse med plads til både spisebord og sofaarrangement. Her er der fine detaljer med hvælvet døråbning og et udsmykket loft med roset. Badeværelset ligger ved siden af soveværelset, som med sit vestvendte vinduesparti får det sidste af solens stråler ind.

Beliggenheden er helt i top i dette kvarter, som emmer af liv og charme. Københavns grønne områder som Kongens Have, H.C. Ørstedsparken, Botanisk Have og Søerne ligger på alle sider sammen med lækre cafeer, restauranter og spændende butikker. Torvehallerne ligger nærmest lige ude foran hoveddøren, og her bliver det svært ikke at fristes af de mange spiselige lækkerier. Metro, S-tog og busforbindelser er mindre end 500 meter væk.

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Vendersgade 10A, ST., 1363 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH115
Byggeår 1878 / 1971
Energimærke E
Rum 2
Boligareal 68 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 175.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 14.098 / 12.472

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Vendersgade 10A, ST., 1363 København K.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.