Frederiksborggade 31, 2. tv.
1360 København K
Kontantpris
kr. 7.850.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.096

Frederiksborggade 31, 2. tv.
1360 København K

Ejerlejlighed , 131m2

Smuk lejlighed i Indre by med ideel rumfordeling og elevator

Del bolig
Følg bolig

På Frederiksborggade 31 i Indre By kan I nu overtage denne elegante lejlighed, der har en ideel rumfordeling med tre værelser, et køkken, et badeværelse og to stuer en suite. Der er også mulighed for at etablere en altan, og hele hjemmet fremstår moderne, lyst og indflytningsklart.

I bosætter jer skønt her på adressen med få skridt til flere af Københavns vartegn. Mod nordvest har I Søerne, mens modsatte retning byder på Torvehallerne, Nørreport Station og Rundetårn. Inden for gåafstand finder I også Ørstedsparken, Botanisk Have og Kongens Have, og selve Frederiksborggade er fyldt med spændende caféer, spisesteder og specialforretninger. På cyklen kommer I hurtigt over Dronning Louises Bro og direkte til Nørrebro.

Lejligheden befinder sig på anden sal i en flot ejendom fra 1876, og overalt i hjemmet er der en herskabelig stemning takket være de sildebensmønstrede gulve, stuklisterne og de højloftede rum. Hjerterummet er uden tvivl de to stuer en suite, hvor solen strømmer behageligt ind fra øst. Begge stuer har en skøn størrelse, og charmerende fyldningsdøre opdeler stuerne pænt. Det nye køkken står i et indbydende design med lysegrå, udskårne fronter med sorte greb samt en slank, mørkegrå bordplade. Her oplever I sollyset fra sydvest og udsigt til gårdhaven. Badeværelset er særdeles rummeligt og har blandt andet et separat bruseafsnit, væghængt toilet og spots i loftet. Alle tre værelser er i ganske fornuftige størrelser, så I let kan indrette jer med soveværelse, kontor, gæsterum, walk-in-closet eller noget helt fjerde.

Der er mulighed for at etablere en altan, så I får jeres eget, hyggelige uderum, men allerede nu kan I tage gårdhaven i brug.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Frederiksborggade 31, 2. tv., 1360 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM140
Byggeår 1876 / 1969
Energimærke C
Rum 5
Boligareal 131 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 395.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 45.577 / 36.824

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.