Ahlefeldtsgade 26, st. tv.
1359 København K
Kontantpris
kr. 4.250.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.926

Ahlefeldtsgade 26, st. tv.
1359 København K

Ejerlejlighed , 61m2

Fantastisk mezzaninlejlighed i Nansensgadekvarteret

Del bolig
Følg bolig

På Ahlefeldtsgade 26 i Nansenskvarteret nær Indre By finder I denne elegante lejlighed, der ligger fremragende placeret mellem gadeniveau og førstesalen. I har altså glæde af en meget høj stuelejlighed uden generende indkig. Planløsningen fordeler sig over et soveværelse, et badeværelse, et køkken og en stue. Hertil er der en charmerende gårdhave og en skøn beliggenhed nær Søerne og Torvehallerne.

I bosætter jer tæt på grønne områder og byens pulserende liv. Botanisk Have, Ørstedparken og Kongens Have er ganske nær adressen, og det samme gør sig gældende for Nørreport, Rundetårn og Torvehallerne. Lige for foden af ejendommen udfolder sig talrige barer, caféer og spisesteder, mens også dagligvarebutikker samt metro og S-tog er inden for nær rækkevidde.

Ejendommen fra 1888 præsenterer sig pænt med lys facade og klassiske dannebrogsvinduer. Hele lejligheden er i virkelig flot stand og byder på mange smukke detaljer såsom loftrosetter og dybe vindueskarme. I træder indenfor i hjemmet via entréen, der leder jer direkte til det flotte køkken, som er udført med sorte fronter, elegante greb og en nøddebrun bordplade med gavl for enden. I stuen stråler solen ind fra syd, og her bemærker I de fine gulve og dele af den blotlagte konstruktion, som vidner om boligens alder og historie.

Soveværelset har en rigtig fornuftig størrelse samt indbyggede skabsløsninger, der sørger for god plads til garderoben og indrammer sengen flot. Badeværelset er også ekstraordinært godt, for ikke nok med at det har en god størrelse, så er det udført i et lækkert design med changerende mosaikfliser, en lang, hvid håndvask med indstøbt håndvask og plads til vaskesøjlen.

I baggården har I glæde af et hyggeligt miljø, hvor solen kan nydes hele dagen i havemøblerne. Hertil kan I parkerer cyklerne og tilgå lejligheden via bagtrappen.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ahlefeldtsgade 26, st. tv., 1359 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH407
Byggeår 1888 / 1972
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 61 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 215.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 22.827 / 18.786

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.