Ahlefeldtsgade 26, MEZZ. TV.
1359 København K
SOLGT

Ahlefeldtsgade 26, MEZZ. TV.
1359 København K

Ejerlejlighed , 61m2

Sindssygt charmerende lejlighed ved det populære nansensgadekvarter!

Del bolig
Følg bolig

På Ahlefeldtsgade 26 ikke langt fra Ørstedsparken og Søerne møder I denne nydelige lejlighed, der kan bryste sig af en fænomenal beliggenhed samt en veldisponeret planløsning, hvor pladsen bliver udnyttet helt optimalt. Velkommen til!

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen, og fra hoveddøren kan I se frem til korte afstande til alt, hvad hjertet begærer. I finder et bredt udvalg af spisesteder, spændende specialbutikker, og samtidig er det let at besøge ét af byens grønne områder. Dagligvareindkøb kan foretages inden for en radius af få hundrede meter, og tilsvarende er I placeret hensigtsmæssigt i forhold til den offentlige transport i form af både bus, S-tog og metro.

Lejligheden ligger i en ekstremt høj stue i en flot, klassisk ejendom fra 1888. Facaden er dekoreret med smukke detaljer, og inden døre fortsættes den gennemførte æstetik med blotlagte bjælker ved både vægge og lofter. Køkkenet tager sig smagfuldt ud med sorte, enkle fronter med brede metalgreb, som videre får følgeskab af en kraftig, men elegant bordplade. Badeværelset er stort og ligesom køkkenet veludført. Her råder I over vaskefaciliteter og en markant bruseniche med mosaikklinker.

Den åbne indretning af boligen består dertil af en stue og et værelse, der er arrangeret i forlængelse af hinanden, om end de charmerende, synlige dele af konstruktionen bidrager til at skabe en naturlig afsnitsopdeling. I stuen etableres nemt det bløde møblement, mens værelset er tilstrækkeligt rummeligt til at indeholde dobbeltseng såvel som skrivebord.

Med til ejendommen har man et hyggeligt gårdmiljø, som er oplagt til at medbringe maden og nyde solen.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Sagsnummer CI-MH094
Byggeår 1888 / 1972
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 61 m 2