Nørre Voldgade 9, 2. TV.
1358 København K
Kontantpris
kr. 9.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.395

Nørre Voldgade 9, 2. TV.
1358 København K

Ejerlejlighed , 184m2

Eksklusiv lejlighed med elevator direkte op i lejligheden.

Del bolig
Følg bolig

Med en elevator som fører direkte op i lejligheden, bliver det meget tydeligt, at der her er tale om eksklusiv bolig. Boligen byder på et væld af lækre løsninger og luksuriøse materialer, og indretningen fremtræder sammenhængende i sit udtryk. Den smukke lejlighed har desuden en beliggenhed, der er svær at slå, hvis du vil bo midt i Københavns summende byliv.

Lejligheden fornemmes lys og indbydende, hvilket skyldes det rige lysindfald og den gode loftshøjde. Hjemmet har en særdeles stringent og karakteristisk indretning, som især understreges på de to badeværelser. Her hersker en nærmest futuristisk stemning med de kuppelformede toiletter og runde, topmonterede håndvaske. De to brusenicher er afskærmet af glas og har begge regnbruser.

Det ene badeværelse er privat tilknyttet master bedroom, som har integreret skabsvæg, og dertil byder boligen på yderligere to værelser, der ligger på hver sin side af boligens egen elevator. Det store opholdsmiljø forener køkken og stue, og her skal detaljen med den gennemgående pejs ud til gangen fremhæves. Stuen, som har altan, er afrundet i sin udformning og bløder det ellers stringente udtryk op, som hersker i køkkenet med mørke, grebsfri elementer.

Adressen er yderst eftertragtet, for her bosætter du dig midt i hjertet af Københavns summende liv med masser af stemning. Start dagen med en speciallavet kaffe på en af de mange fortorvscaféer, mens du betragter byen vågne, hvorefter der snart bliver travlt i de mange spcialbutikker og de velrenommerede restauranter. Gå videre til Torvehallerne for at proviantere til aftenens middag eller forsyn dig blot med en let frokost. Grønne oaser er også at finde i nærmiljøet med Søerne, Ørstedparken og Botanisk Have, hvis ikke du spadserer til Kastellet og Østre Anlæg. Desuden er der ved Nørreport både metro, S-tog og busforbindelser.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Voldgade 9, 2. TV., 1358 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH083
Byggeår 1878
Energimærke C
Rum 4
Boligareal 184 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 475.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 37.221 / 33.530

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.