Nørre Voldgade 48C, st.
1358 København K
Kontantpris
kr. 5.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 5.683

Nørre Voldgade 48C, st.
1358 København K

Ejerlejlighed , 127m2

Flot lejlighed i to plan med privat terrasse

Del bolig
Følg bolig

Moderne komfort og klassisk nostalgi forenes på fineste vis i denne charmerende lejlighed, der fordeler sig over to plan samt tilbyder skønne rammer på den private terrasse ud til en rolig baggård. Beliggenheden også placerer sig i toppen af skalaen, da I bor ved Ørstedsparken nær Nørreport Station og Torvehallerne. Velkommen til Nørre Voldgade 48C.

Ejendommens gule facade, som inden længe bliver friskmalet, leder tankerne hen på alt det, man forbinder med den gamle del af Indre By, hvor I får et attraktivt nærmiljø. Butikker, spisesteder, takeaways og kulturoplevelser folder sig ud i hele jeres nærområde. Her finder I også KU, Botanisk Have, Kongens Have og meget mere. S-tog, metro og bus ligger i en radius af få hundrede meter, så I nemt og bekvemt kan komme videre rundt i hovedstaden.


Lejligheden i sig selv er også ganske fantastisk med et moderne, grebsfrit køkken i lyse nuancer, der er opstillet langs væggen, så I efterlades med rigelig plads til spisebordet. Rummet har også et markant glasparti, der leder ud på terrassen, som er afskærmet. Da terrassen ligger ud til et stemningsfuldt gårdmiljø, får I en virkelig herlig oase her. Videre har etagen plads til en vaskesøjle i forgangen ind til gæstetoilettet. På den lige så indbydende første sal træder I direkte op i en hyggelig stue. Fra denne kan I tilgå et soveværelse samt et stort badeværelse med bruseniche.

Vi glæder os til at vise jer denne spændende bolig, hvor både indretning og beliggenhed frister - book en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Voldgade 48C, st., 1358 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH406
Byggeår 1838
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 127 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 285.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 33.417 / 26.963

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.