Nørre Voldgade 48A, 4. TV.
1358 København K
SOLGT

Nørre Voldgade 48A, 4. TV.
1358 København K

Ejerlejlighed , 96m2

Eftertragtet lejlighed med udsigt over byens tage

Del bolig
Følg bolig

I hjertet af København ligger denne moderne treværelses lejlighed med et ekstremt godt lysindfald, smarte detaljer og en vidunderlig planløsning. Udsigten er fantastisk fra fjerde sal, og med to altaner får I sol fra morgen til aften. Som bonus har I også en elevator og et kælderrum.

De eftertragtede omgivelser frister med et utal af spisesteder, caféer og kulturtilbud med kun ti minutters gang til Indre By. Københavns Universitet befinder sig også i gåafstand, og lige overfor har I Ørstedsparken, hvor I både kan lufte hund og løbetøj. Adressen er også yderst praktisk tæt på Nørreport Station og indkøb i Torvehallerne.

Jeres kommende lejlighed, der også er delevenlig, er placeret i et tidligere projektbyggeri, og nuværende ejer har foretaget diverse istandsættelser for at optimere og forberede hjemmet. Eksempelvis er altanen ud mod gaden etableret omkring 2016/2017, mens sengen med opbevaringsplads i det mindste værelse er bygget i 2018/2019. Videre er der opsat et vindue i væggen mellem køkkenet og soveværelset, ligesom der er kommet flere indbyggede skabe.

Inden døre emmer atmosfæren af en skøn blanding af sommerhusstil i samspil med funktionalitet og nutidige løsninger. Skråvæggene tilføjer charme, og alligevel føles her meget indbydende og venligt takket være dagslyset, som gennemstrømmer boligen.

Stuen og køkken-alrum går ud i ét, og opholdsmiljøet kan nemt rumme ti mennesker til festlige stunder. Det U-formede køkken fremstår tidløst med hvide elementer toppet af en træbordplade, mens svævehylderne og de fine, grønne vægkakler sætter prikken over i?et. Fra alrummet kan I træde ud på den vestvendte altan med en smuk solnedgang. Den anden altan kan tilgås fra det mindste værelse, som også kan anvendes til kontor. I modsatte ende af lejligheden finder I det største værelse, som tilstøder et pænt badeværelse med gulvvarme.

En lejlighed, der skal opleves.

Sagsnummer CI-OH143
Byggeår 1832 / 1947
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 96 m 2