Nørre Voldgade 26, 2.
1358 København K
Kontantpris
kr. 3.895.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.072

Nørre Voldgade 26, 2.
1358 København K

Ejerlejlighed , 68m2

Fantastisk lejlighed med altan centralt i København

Del bolig
Følg bolig

I skønne omgivelser i København tæt på Ørstedsparken og Indre bys mange faciliteter finder I denne nydelige og velholdte lejlighed på anden sal i en flot ejendom. Her venter jer både en bolig, der er i god stand, har en stor altan samt en helt fortrinlig beliggenhed tæt på alt, som I skal bruge i jeres hverdag. Velkommen til Nørre Voldgade 26.

Med adresse her bliver I nabo til Ørstedsparken og de grønne, naturskønne arealer, som indbyder til spadsereture eller til løberuten. Derudover kan I også gå til Søerne, mens både indkøbsmuligheder og Nørreport Station befinder sig i en radius af 600 meter. Endelig er I også tæt på bymidten med spændende spisesteder, kulturelle oplevelser, butikker og specialforretninger. Parkerings mulighederne i dette område er ligeledes også mange!

Indenfor bliver I mødt af et yderst behageligt lysindfald, der strømmer igennem samtlige rum. Lejlighedens værelse har en rigtig fornuftig størrelse, så I kan indrette det, som I har brug for. Ved siden af værelset ligger badeværelset, der præsenterer sig med hvide fliser på gulvet, væghængt toilet, hvidt, grebsfrit badeværelsesmøbel og en glasafskærmet bruseniche, ligesom der også er spots, som sørger for et dejligt lysindfald. I stuen placeres sofagruppen til rolige stunder, og endelig kommer I til køkkenet, hvor der venter jer fine opbevaringsløsninger bag de hvide skabe og skuffer. Yderligere kan I også se frem til alle nødvendige hvidevarer, og da der er plads til en spisesektion, får I de bedste rammer til at være i hinandens selskab på tværs af forskellige aktiviteter.

Fra køkkenet fører døren ud til jeres altan, der fordelagtigt er orienteret mod sydvest. Her arrangeres med et mindre cafésæt, så I kan sidde behageligt og kigge ud.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Nørre Voldgade 26, 2., 1358 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH391
Byggeår 1812 / 2007
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 68 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 195.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 22.657 / 18.305

Mikkel Heinemann

Indehaver, Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.