Nørre Voldgade 26, 2.
1358 København K
SOLGT

Nørre Voldgade 26, 2.
1358 København K

Ejerlejlighed , 68m2

Fantastisk lejlighed med altan centralt i København

Del bolig
Følg bolig

I skønne omgivelser i København tæt på Ørstedsparken og Indre bys mange faciliteter finder I denne nydelige og velholdte lejlighed på anden sal i en flot ejendom. Her venter jer både en bolig, der er i god stand, har en stor altan samt en helt fortrinlig beliggenhed tæt på alt, som I skal bruge i jeres hverdag. Velkommen til Nørre Voldgade 26.

Med adresse her bliver I nabo til Ørstedsparken og de grønne, naturskønne arealer, som indbyder til spadsereture eller til løberuten. Derudover kan I også gå til Søerne, mens både indkøbsmuligheder og Nørreport Station befinder sig i en radius af 600 meter. Endelig er I også tæt på bymidten med spændende spisesteder, kulturelle oplevelser, butikker og specialforretninger. Parkerings mulighederne i dette område er ligeledes også mange!

Indenfor bliver I mødt af et yderst behageligt lysindfald, der strømmer igennem samtlige rum. Lejlighedens værelse har en rigtig fornuftig størrelse, så I kan indrette det, som I har brug for. Ved siden af værelset ligger badeværelset, der præsenterer sig med hvide fliser på gulvet, væghængt toilet, hvidt, grebsfrit badeværelsesmøbel og en glasafskærmet bruseniche, ligesom der også er spots, som sørger for et dejligt lysindfald. I stuen placeres sofagruppen til rolige stunder, og endelig kommer I til køkkenet, hvor der venter jer fine opbevaringsløsninger bag de hvide skabe og skuffer. Yderligere kan I også se frem til alle nødvendige hvidevarer, og da der er plads til en spisesektion, får I de bedste rammer til at være i hinandens selskab på tværs af forskellige aktiviteter.

Fra køkkenet fører døren ud til jeres altan, der fordelagtigt er orienteret mod sydvest. Her arrangeres med et mindre cafésæt, så I kan sidde behageligt og kigge ud.

Sagsnummer CI-MH391
Byggeår 1812 / 2007
Energimærke C
Rum 2
Boligareal 68 m 2