Gammeltoftsgade 18, 1. TH.
1355 København K
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.774

Gammeltoftsgade 18, 1. TH.
1355 København K

Ejerlejlighed , 95m2

En lejlighed i højeste kvalitet og beliggenhed

Del bolig
Følg bolig

Den gennemførte boligstil i lejligheden imponerer fra første øjekast, mens beliggenheden lige ved Søerne, Botanisk Have og Østre Anlæg skaber et helt særligt nærmiljø, der også bugner af spisesteder, kulturtilbud og hverdagsbehov. Velkommen til.

I 2020 gennemgik lejligheden en større renovering, hvilket har frembragt et hjem i særklasse, hvor de herskabelige detaljer såsom høje paneler, radiatorskjulere, stuk og rosetter forenes med moderne komfort gennem blandt andet det stilrene Kvik-køkken med keramisk-bordplade og epoxy-gulve. Udover den udsøgte æstetik præges lejligheden også af lækre finesser såsom indbyggede vinkøleskabe i kontoret, stikkontakter i flere skabe, opbevaringsplads og touchstyret gulvvarme i badeværelset.

De høje vinduer trækker dagslyset ind, og kvadratmeterner fordeler sig over en indbydende stue samt to værelser. Det store spisekøkken er udstyret med Siemens-hårde hvidevarer og elementerne er opstillet, så I efterlades med rigelig gulvplads til det lange spisebord til middagsselskaberne. Endelig er der badeværelset med rustikke fliser, som er trukket op på væggen i den store bruseniche med vindue til udluftning, og som en praktisk løsning gemmes vaskefaciliteterne væk bag et skab.

I får et loftrum til ekstra opbevaring, og det er værd at bemærke, at ejendommen gennem 2010?erne er moderniseret med udskiftning af vinduer og tag. Fællesgården er hyggelig med plads til måltider udendørs, og ligeledes er der legeplads og cykelparkering.

Frokosten kan også nydes ved Søerne eller på en af de mange solrige bænke i kvarteret. I bor lige ved bagsiden af KU, så der er ikke indkig, ligesom det bidrager til, at her er meget roligt. Børnefamilien vil også få glæde af korte afstande til skole og pasningstilbud. Indkøb findes ligeledes nær jer, og med blot 900 meter til metroen er det let at komme rundt med offentlig transport.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gammeltoftsgade 18, 1. TH., 1355 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH168
Byggeår 1882
Energimærke D
Rum 4
Boligareal 95 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.391 / 23.283

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.