Ole Suhrs Gade 20, 1.
1354 København K
Kontantpris
kr. 9.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 7.240

Ole Suhrs Gade 20, 1.
1354 København K

Ejerlejlighed , 160m2

Yderst enestående lejlighed midt i København

Del bolig
Følg bolig

Find jer godt til rette i denne smukke lejlighed, hvor et velgjort interiør og en indholdsrig beliggenhed beriger jeres hverdag. Kombinationen af omgivelserne med kig til Sortedams Sø og gåafstand til de Københavnske Haver samt boligens kvalitetsbetonede materialer gør denne lejlighed til noget helt særligt.

Ejendommen fra 1884 præsenterer sig på smuk og klassisk vis, og inde i lejligheden åbenbarer sig et herskabeligt interiør med udsøgte detaljer af stukkanter og rosetter samt fine vægpaneler, fremspring og indbyggede hylder, der er med til at sætte den pragtfulde stemning i hjemmet.

Lejlighedens tre stuer en suite fremtræder som boligens primære opholdsmiljøer, hvor imponerende, sydvendte vinduespartier med dobbeltdøre til tre franske altaner lader sollyset strømme ind. Ligeledes er der over tre meter til loftet og naturligvis masser af plads til at indrette hyggelige sektioner.

Køkkenet befinder sig særskilt, og det emmer af kvalitet udover det sædvanlige. Lækre, mørke træfronter, skuffer med tapsamlinger og en Gaggenau-ovn i arbejdshøjde er blot nogle af de kvaliteter, der gør sig bemærket. Samtidig er der rum til en spiseplads.

Endvidere byder boligen på to værelser, omend I med fordel kan tage en af stuerne i brug som værelse, hvis det ønskes. Ydermere tilsmiler badeværelset jer med fine forhold, heriblandt et indbygget badekar.

I gårdhaven er der sol og luft, ligesom omgivelserne langs Søerne samt i Østre Anlæg, Botanisk Have og Kongens Have stiller naturnære og kulturelle oplevelser til rådighed. Således kan I besøge Statens Museum for Kunst, Statens Naturhistoriske Museum og Rosenborg Slot, mens I fornøjer jer med synet af antik arkitektur og velanlagte, grønne parker. Byens mange muligheder er herudover inden for gåafstand af adressen med dagligvarebutikker, specialforretninger og fortrinlige spisesteder lige om hjørnet.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ole Suhrs Gade 20, 1., 1354 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM121
Byggeår 1884
Energimærke D
Rum 5
Boligareal 160 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 475.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 51.822 / 42.545

Alexander Malling Petersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.