Ole Suhrs Gade 19, 4. tv.
1354 København K
SOLGT

Ole Suhrs Gade 19, 4. tv.
1354 København K

Ejerlejlighed , 73m2

Delevenlig med sydvestvendt altan

Del bolig
Følg bolig

Med nøgleord som lyse omgivelser, et praktisk køkken-alrum og en solrig altan får I gode rammer i denne lejlighed tæt på Søerne. Glæd jer til en delevenlig planløsning, som giver jer et væld af muligheder. Læg dertil en suveræn beliggenhed nær byens pulserende liv og naturskønne områder, og resultatet bliver en dejlig base for jeres nye tilværelse.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra kvadratmeterne udfolder sig via en veldisponeret planløsning, som får boligen til at virke mere rummelig. Trumfkortet er det hyggelige køkken-alrum, som giver jer mulighed for at prioritere samvær på tværs af madlavning og hverdagens gøremål.

Uno form-køkkenet har rigelig opbevaringsplads, så stålbordpladerne er frie til madlavningen. Her kan I tilberede middage og samtidig deltage i snakken ved spisebordet. Tilmed har spiseafdelingen en brændeovn, som spreder hygge i vinterhalvåret.

Stuen fremtræder let og indbydende med et pænt lysindfald og smukke stuklister. Videre er der et soveværelse samt et badeværelse, som er udnyttet på bedste vis med en separat bruseniche og en kombineret vaske-tørremaskine. Oveni har badeværelset gulvvarme og et vindue, som trækker dagslyset ind og sørger for udluftningen.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, solrig altan mod vest, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er plads til et cafésæt, der indbyder til frokost under åben himmel. Desuden er der et fælles gårdmiljø med bordbænkesæt. Som bonus får I eget kælderrum, ligesom det er tilladt at have hund.

Beliggenheden forener på bedste vis byens pulserende liv med rolige omgivelser og grønne områder. I får kort afstand til Øster Farimagsgade med lækre caféer, spændende specialbutikker og dagligvareindkøb. Alt imens sætter Søerne, Botanisk Have, Kongens Have og Østre Anlæg tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til Nørreport Station og bus, mens Strøget er en kort cykeltur væk.

Kom og oplev boligen.

Sagsnummer CI-AM113
Byggeår 1883
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 73 m 2