Ole Suhrs Gade 19, 2. TV.
1354 København K
Kontantpris
kr. 4.750.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.665

Ole Suhrs Gade 19, 2. TV.
1354 København K

Ejerlejlighed , 73m2

Smuk lejlighed med køkken alrum og altan

Del bolig
Følg bolig

På anden sal i en smukt udsmykket ejendom fra 1883 møder I denne nydelige og særdeles velholdte lejlighed, som kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed ved Søerne samt en veldisponeret planløsning med køkken-alrum og to værelser. Prikken over i?et er den fremragende, lyse atmosfære og den store, solrige altan. Velkommen til.

I bosætter jer overordentligt attraktivt i hjertet af hovedstaden, og fra adressen kan I se frem til korte afstande til alt, I har brug for - og mere til. Selvsagt er hverdagens behov fuldstændig dækket i forhold til det praktiske såsom indkøb og lignende, men også kulturinstitutioner af høj klasse kendetegner lokalområdet. Her er et væld af spændende caféer, velrenommerede spisesteder og specialbutikker. Og når I trænger til en gåtur, vil I oplagt kunne spadsere langs Søerne, som breder sig for enden af gaden.

Som I træder over dørtærsklen, ankommer I til hjemmets primære opholdsrum, der udgøres af det markante køkken-alrum, der er tilstrækkeligt rummeligt til, at I kan indrette både spisebord og sofagruppe side som side. Det nyere køkken fremstår i et elegant, enkelt design, mens de synlige dele af trækonstruktionen tillige understøtter boligens flotte æstetik. Det er eksempelvis værd at bide mærke i den smukke stuk.

De to fine værelser udspringer fra alrummet. Det ene har direkte adgang til badeværelset, som er arrangeret med separat bruseniche og vaskefaciliteter. Endelig mangler blot den anseelige altan, der qua sin vestvendte orientering modtager masser af sol. Der er også mulighed for at dele det ene soveværelse op i to.


Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ole Suhrs Gade 19, 2. TV., 1354 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH152
Byggeår 1883
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 73 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 240.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 19.640 / 17.336

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.