Ole Suhrs Gade 17, MEZZ. TV.
1354 København K
Kontantpris
kr. 4.395.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 3.790

Ole Suhrs Gade 17, MEZZ. TV.
1354 København K

Ejerlejlighed , 83m2

Høj, delevenlig stuelejlighed i Indre By

Følg bolig
Del bolig

Det er en helt central beliggenhed ved Søerne, der venter jer med denne lyse og indbydende bolig på Ole Suhrs Gade 17. Her figurerer Indre Bys pulserende liv lige ude på den anden side af hoveddøren, og så emmer også selve lejligheden af ægte Københavnerstemning med fine, herskabelige detaljer. Velkommen til.

I bosætter jer på en sidegade til Øster Søgade, og placeringsmæssigt bliver det således ikke meget bedre end dette. Herfra er der nemlig gåafstand til det meste, og rundt om hjørnet finder I både Botanisk Have, Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst. Der er tillige blot en spadseretur til det atmosfærefyldte handelsliv på Strøget, og så byder den nærliggende Øster Farimagsgade på et stort udvalg af hyggelige spisesteder og take-aways.

Ejendommen har prydet byen med sin elegante arkitektur siden 1883, og de mange tidstypiske detaljer fremstår velbevaret - ude såvel som inde. Således kan I inden døre se frem til stukornamenterede lofter, rosetter og fyldningsdøre, ligesom der overalt smyger sig et flot og velholdt trægulv. Smukke dobbeltdøre skaber desuden en naturligt afgrænsning mellem stuen og det ene værelse, mens det andet kan tilgås fra gangen, så lejligheden fremstår særdeles delevenlig - de to indretningsvenlige værelser er tilmed næsten af lige stor størrelse.

Både brusebadeværelset og køkkenet er ydermere begge udført med tidløse, grebsfrie elementer, og det er særligt fra sidstnævnte, at I kan følge med i aktiviteterne i den fælles gårdhave. Her finder I flere solkroge, grillmuligheder og en legeplads, der gør det lukkede udemiljø til et yndet samlingssted for ejendommens beboere.

Kan I se det for jer? Så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ole Suhrs Gade 17, MEZZ. TV., 1354 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH085
Byggeår 1883
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 83 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 220.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.752 / 15.707

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.