Ole Suhrs Gade 17, 1. TH.
1354 København K
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.728

Ole Suhrs Gade 17, 1. TH.
1354 København K

Ejerlejlighed , 74m2

Stor altan på en af de mest populære gader i København K

Del bolig
Følg bolig

Ganske tæt på Søerne, Østerbro og Indre By finder du denne særdeles fine lejlighed. Boligen rummer et køkken, to stuer, et stort badeværelse og et værelse, mens prikken over i?et er den anseelige altan ud til gården.

Du bosætter dig på en lukket vej, så du vil opleve en behagelig ro hjemme, mens byens pulserende liv samtidig er lige for dine fødder. Supermarkeder og Nørreport med regionaltog, S-tog og metro ligger i bekvem gåafstand, ligesom Østerbros fristelser med vinbarer og nichebutikker samt Indre Bys rigelige tilbud er ganske tæt på. Det er også let at koble af i rekreative områder, hvor Søerne, Botanisk Have og Kongens Have er lige for.

Tilbage på adressen møder du én af Københavns gamle, charmerende ejendomme fra 1883, som placerer sig omtrent midt på den lukkede vej. Karreen omslutter en stemningsfuld gårdhave med havemøbler, mens du også kan nyde udelivet på din store og flotte altan. Fælles råder ejendommen desuden over en cykelkælder, og dertil får du eget kælderrum.

Din kommende lejlighed ligger på første sal og er renoveret i slut 2017, hvor man har behandlet alle trægulve samt lagt et nyt i køkkenet, der også blev udskiftet. Ydermere er der opført radiatorskjulere, malet og etableret diverse opbevaringsløsninger - kort fortalt er alt i flot stand.

Det hvide Invita-køkken emmer af en minimalistisk, nordisk æstetik, og det gøres ekstra lækkert af de herlige løsninger såsom induktionskogezone og Quooker, ligesom du får en vaske-/tørremaskine. Det er oplagt at have spisebordet i stuen ud for køkkenet, og det er ligeledes fra denne stue, at altanen tilgås. Den anden stue har en lækker, indbygget skabsløsning omkring døren, mens stukkatur og roset er en fælles gode ved begge stuer. Til slut kommer værelset og det fine, rummelige badeværelse med separat bruseniche.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Ole Suhrs Gade 17, 1. TH., 1354 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH125
Byggeår 1883
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 74 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 17.756 / 15.995

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.