Gernersgade 5, ST. TV.
1319 København K
Kontantpris
kr. 2.250.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.160

Gernersgade 5, ST. TV.
1319 København K

Ejerlejlighed , 37m2

Flot, velholdt lejlighed i hjertet af København K

Følg bolig
Del bolig

Lejligheden ligger i stueetagen i en karakteristisk københavnerejendom opført i 1854, hvortil der er adgang til måske Indre By?s flotteste gård. Selve boligen fremstår lys, indbydende og indflytningsklar

Beliggenheden er ikke til at komme udenom med Kastellet og Churchillparken i ?baghaven?, ligesom der er få minutter på cykel til Kongens Have, Nyhavn og Ofelia Plads. Der er med andre ord en overflod af rekreative områder lige i nærheden, selvom adressen næppe bliver mere bynær. København folder sig ud for dine fødder med gåafstand til velrenommerede restauranter, gallerier og kulturinstitutioner samt hyggelige barer og caféer.

I samme ombæring er der heller ikke langt til indkøbsmuligheder - lige fra Netto til Irma ligger nærmest rundt om hjørnet, mens offentligt transport i form af Metro og S-tog kan tilgås til fods. På under ti minutter kan man fx cykle til henholdsvis Københavns Universitet, Panum-bygningen og Det Kgl. Bibliotek, mens sommerdagene kan tilbringes ved kanalen eller Amager Strandpark.

Lejligheden er charmerende med dannebrogsvinduer, radiatorskjuler og et flot, lyst gulv, og komforten er i højsædet med et lækkert badeværelse og køkken-alrum. Køkkenet er udført med hvide, glatte skabsfronter, en hvid bordplade og integreret køleskab, og det smyger sig i en vinkelform, der efterlader plads til måske et spisebord eller en hyggelig sofakrog.

Badeværelset er moderne med separat brus, klinkegulv og væghængt toilet. Endelig er der et soveværelse, og med andre ord er enhver m2 udnyttet optimalt.

Som krøllen på halen får man adgang til en dejlig gård, som omkranses af karakteristiske, farverige bygninger. Herude er der en lille legeplads, hængekøje og et grønt græsareal.

Har du spørgsmål eller ønsker en fremvisning, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gernersgade 5, ST. TV., 1319 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH075
Byggeår 1854 / 1977
Energimærke E
Rum 2
Boligareal 37 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 115.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 9.107 / 8.057

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.