Gernersgade 3, 5. TH.
1319 København K
Kontantpris
kr. 4.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.876

Gernersgade 3, 5. TH.
1319 København K

Ejerlejlighed , 56m2

Sjældent udbudt lejlighed med udsigt over Nyboder samt stor altan

Følg bolig
Del bolig

Man skal lede længe i København K efter en så god placering og dejlig bolig som denne. På Gernersgade 3 får du nemlig mulighed for at overtage denne velindrettede og istandsatte lejlighed med stilrene detaljer, en stor altan og en imponerede udsigt over Nyboder og Marmorkirken i det fjerne. Den gode placering betyder også, at der ikke er langt til et bredt udvalg af dagligvareforretninger og spisesteder. Omkring ti minutters gåtur bringer dig til strøget og vil du ud og nyde grønne arealer, er det oplagt at tage en tur til Kastellet.

Dit nye hjem udfolder sig på femte sal af en klassisk ejendom, hvor du ligeledes har brugsret til en stor fælles gårdhave med græsplæne, bænke og legeplads. Her kan du også stille cyklen, og mangler du opbevaringsplads, kan du benytte dig af dit kælderrum.

Lejligheden gennemgik en større renoveringsproces i 2015, da sælger blandt andet opsatte nyt køkken, skiftede eltavle og elinstallationer, malede overalt og lagde smukke, massive trægulve. Som prikken over i?et er altanen tilføjet og boligens planløsning blev ændret, så den nu fremstår meget lys og indbydende.

Du bliver modtaget i entréen med soveværelset på venstre hånd og badeværelset på modsatte side. Badeværelset er med brus og indbygget vaskemaskine i væggen. Resten af hjemmet er dedikeret til det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i ét. Det elegante køkken står snorlige med hvide, grebsfrie fronter fra Kustomhouse ledsaget af en hvid bordplade, der står perfekt til metrofliserne langs kogeafsnittet. Stuen egner sig til et langt spisebord samt et blødt sofaarrangement. I sommerhalvåret åbner du de dobbelte døre til altanen, som nærmest bliver en naturlig forlængelse af hjemmet med plads til havemøbler, grill og blomsterkrukker.

Skulle du ønske at udvide lejligheden, er det muligt at købe loftet ovenover og åbne op til kip eller lave en hems.

Kontakt os for en fremvisning.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Gernersgade 3, 5. TH., 1319 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH042
Byggeår 1856 / 1967
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 56 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 225.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.162 / 16.071

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.