Stokhusgade 6, 1. TV.
1317 København K
Kontantpris
kr. 6.495.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.345

Stokhusgade 6, 1. TV.
1317 København K

Ejerlejlighed , 106m2

Lækker 3V?er på unik beliggenhed!

Følg bolig
Del bolig

Med en suveræn beliggenhed nær Østre Anlæg har du nu chancen for at overtage nøglerne til denne fantastiske ejerlejlighed med helt to altaner. Hjemmet fremstår i indflytningsklar stand, og du kan særligt se frem til to lækre altaner, der sidder på hver sin side af ejendommen. Herudover kommer du tæt på alt, hvad du skal bruge i hverdagen.
Lejligheden ligger på første sal i en flot ejendom fra 1878 der i 2008-2010 blev gennemgribende renoveret af en af landets førende arkitekttegnestuer og modtager af Mies Van Der Rohe arkitekturpris. Trods ejendommens alder udvendigt, er alt teknik nyere, samt tag og andre væsentlige forhold, hvorfor kombinationen af nyt og gammelt er smukt og idealt. Arkitekten har sikret at der ingen spildplads findes og et fantastisk naturligt lysindfald. Du bydes velkommen i entre?en, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Straks bemærker du den pragtfulde atmosfære, der på bedste vis kombinerer moderne komfort med en rustik charme. Dertil vil du opleve gennemgående gulve og velplacerede vinduer, der sikrer et behageligt lysindfald.
Du bliver også meget hurtigt bekræftet i at lejligheden kun yder de bedste brands og snedkerløsninger! Her iblandt Gaggenau og Vola.
Det store, samlede opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i e?t er en stor force ved lejligheden, der bliver nemt at arrangere med komfortable møbler og et spisebord. Du får også glæde af et elegant og veludstyret køkken med hvide, grebsfrie fronter og en flot kogeø med integrerede siddepladser.
De to værelser er indretningsvenlige takket være deres hensigtsmæssige størrelser, og fra det ene har du direkte udgang til den østvendte altan, som nuværende ejere har indrettet med udekøkken, men kan snildt rumme møblement eller spisebord. Endelig præsenterer badeværelset sig stilrent med ægte natursten, regnbruser i bruseafsnittet, samt installerede vaskefaciliteter.
Fra køkken-alrummet kan du træde ud på den vestvendte altan, hvor aftensolen nydes i fulde drag. Ønsker man et ekstra rum eller opdeling mellem køkkenalrum og stue, kan en let skillevæg eller opsprosset glasvæg let etableres. Til ejendommen hører desuden en velanlagt gård, der er designet af Holscher Architects.
Du bosætter dig yderst centralt med kort gåafstand til grønne områder som Østre Anlæg, Kongens Have, Kastellet og Søerne. Derudover kommer du ligeledes hurtigt til Østerport Station, Kongens Nytorv og det hyggeligt Nyboderkvarter. På den hyggelige brostensbelagte gade med gamle lanternelygter er det gode parkeringsmuligheder og ro trods den centrale beliggenhed.
Selv kælderrummet er der tænkt over! Her har sælger indrettet det til at også kunne bruges som vinkælder med køling gravet ud onder terræn, så også for vinentusiasten er dette drømmelejligheden!
Ring for en fremvisning ? Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Bestil live virtuel fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt,
så vender vi tilbage for at aftale nærmere.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Stokhusgade 6, 1. TV., 1317 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH049
Byggeår 2007 / 2001
Energimærke C
Rum 3
Boligareal 106 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 325.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 26.265 / 23.244

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.