Stokhusgade 4, 1. TH.
1317 København K
Kontantpris
kr. 4.695.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.368

Stokhusgade 4, 1. TH.
1317 København K

Ejerlejlighed , 88m2

Fantastisk lejlighed i god stand og med en unik beliggenhed!

Følg bolig
Del bolig

Er I til herskabsdetaljer kombineret med moderne komfort? Så er denne bolig lige noget for jer. Ved Østre Anlæg ligger denne veludførte treværelseslejlighed, som egner sig perfekt til bymennesker, der lader op i grønne omgivelser. Her præsenteres I desuden for et væld af smukke, oprindelige detaljer samt flotte istandsættelser, og så er rumdelingen helt optimal med tre regulære værelser og lækre faciliteter i køkken og bad.

I bliver glade for den korte afstand til indkøb, metro og S-tog, der alt sammen befinder sig under én kilometer fra adressen. Dernæst bor I meget roligt, tæt på Østre Anlægs kulturinstitutioner og grønne omgivelser, hvilket I ligeledes finder i Kongens Have samt ved Kastellet og Søerne. Placeringen i byen er i det hele taget helt optimal, uanset om I vil cykle til Nordhavns restauranter, Indre Bys butikker eller shoppe delikatesser i Torvehallerne.

Den røde murstensejendom er fra 1862, og boligen ligger på første sal. I får hurtigt overblik over den meget logiske planløsning. Fordelingsgangen løber ned gennem lejligheden og leder jer ind til de forskellige rum.

I møder først køkkenet, som er et fantastisk miks af nyt og gammelt. Inventaret har hvide, grebsfri fronter og en sort bordplade, mens stukken foroven og den indbyggede plads ved gaskomfuret afslører boligens historie. En mindre spisesektion er indrettet ved baren, som har kig til gården. Badeværelset tager sig også moderne ud med en glasafskærmet bruseniche.

Soveværelset længst nede har skabsvæg og er nordvendt. På modsatte side af gangen ligger dobbeltstuen med en suite-åbning mellem rummene. Også her kan I beundre den udsmykkede stukkatur og loftsrosetter samt dejlige gulve.

Gårdhaven der er arkitekttegnet byder på et hyggeligt miljø med havemøbler.

Ring for en fremvisning

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Stokhusgade 4, 1. TH., 1317 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-MH096
Byggeår 1862
Energimærke D
Rum 3
Boligareal 88 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 235.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 18.962 / 16.778

Mikkel Heinemann

Butikschef, Ass. Partner & Ejendomsmægler MDE.

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.