Rigensgade 9C, 2. TH.
1316 København K
Kontantpris
kr. 9.995.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 4.435

Rigensgade 9C, 2. TH.
1316 København K

Ejerlejlighed , 150m2

Åbent hus, tilmelding nødvendig
Søndag. 17/10 kl. 13:20-13:40

Unik lejlighed i Københavns historiske kerne

Del bolig
Følg bolig

Smukt beliggende mellem byens vartegn og kulturhistoriske pejlemærker byder denne lejlighed i Garnisonshaven på en unik boligoplevelse i to etager. Den mondæne og fredede bygning skaber rammen, og indvendigt flugter den moderne indretning med lejlighedens autentiske stemning og materialer.Som nabo til Nyboder og Kongens Have ligger ejendommen midt i Københavns historiske kerne, og i København K er byens mange gamle bygningsværker en fast del af lokalområdets repertoire. I finder rekreative anslag i form af grønne anlæg og barokhaver, der samtidig suppleres af søerne og havnens mange bassiner og småkajer. Det hele ganske få trin fra adressen.Ejendommens historie strækker sig tilbage til midten af 1700-tallet, og blandt de flotte, bevarede relieffer og dekorative detaljer er busten af Frederik 6., som vogter porten til det indre gårdmiljø. Her venter skønne fællesarealer, hvor I blandt andet kan hvile jer under de krogede oliventræer i orangeriet, mens små terrasser og frodige bede slår tonen an i det fri. Her er atmosfæren udpræget privat, og i den grønne gårdhave inviterer petanquebanen til fælles stunder. Under Garnisonshavens boliger er der endda indrettet en vinkælder, så de bedste flasker kan opbevares behørigt.

I selve lejligheden kombinerer boligen sine rene, hvide flader med blotlagte bjælker og smukke sprossevinduer. Nederst finder I to værelser samt badeværelset, der er indbydende og udført med nydeligt afstemt inventar. Alle rummene ligger med adgang fra lejlighedens store køkken-alrum, som foruden sit flotte, afdæmpede interiør byder på diskrete detaljer som kogeplade med indbygget emfang.De store kviste er indrettet som karnapper med siddepladser, mens rummet ligeledes er belagt med de lyse, massive plankegulve, som er kendetegnende for den øvrige bolig. I finder ligeledes trappen til stuen på tagetagen, hvor stemningsfulde indslag som loft til kip, charmerende kviste og endda et tagvindue løfter helhedsindtrykket yderligere.

Se hvornår vi har fremvisning med tilmelding
Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Rigensgade 9C, 2. TH., 1316 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-AM038
Byggeår 1759
Rum 3
Boligareal 150 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 500.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 42.793 / 37.158

Se hvornår vi har planlagt åbent Hus på:
Rigensgade 9C, 2. TH., 1316 København K.
Tilmelding nødvendig!

Tilmeld fremvisning

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.

Mange tak for din tilmelding.
Vi glæder os til at se dig til vores fremvisning.
Mvh.
Paulun

Tilbage til kalender

Alexander Malling Petersen

Indehaver

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.