Sankt Pauls Gade 4, 4. TV.
1313 København K
Kontantpris
kr. 3.195.000
Ejerudgift pr. md.
kr. 2.257

Sankt Pauls Gade 4, 4. TV.
1313 København K

Ejerlejlighed , 48m2

Unik lejlighed med god planløsning

Følg bolig
Del bolig

Med udsigt til både grønne arealer og byens klassiske ejendomme samt en bynær placering byder denne toværelses lejlighed på en fordelagtig kombination af en attraktiv beliggenhed og en god rumfordeling. Boligen fremstår endvidere lys og luftig med flere charmerende detaljer.

Området
Man bosætter sig her tæt på det historiske Nyboder, hvor der hersker en helt særlig stemning med brostensbelagte gader og de karakteristiske gule bygninger. Ligeledes har man områdets alsidige udvalg af caféer, restauranter og specialbutikker lige uden for hoveddøren. Således kan også indkøbsmuligheder, busforbindelse og metro nåes på gå ben. Der er heller ikke langt til grønne omgivelser i eksempelvis Kongens Have, dog har du også en af de pæneste baggårde i København, nemlig Nybodergården.


Ejendommen
Ejendommen blev opført i 1880 og præsenterer sig nydeligt med gul facade. Udenfor venter et stort, hyggeligt gårdareal med grøn beplantning, cykelparkering og siddepladser ved bordebænkesæt.

Lejligheden
Boligen udfolder sig på fjerde sal og takket være den sydvendte orientering, modtager stuen et flot lysindfald, der sammen med plankegulvene og træpanelerne skaber en stemningsfuld atmosfære i hjemmet. Foruden et oplagt opholdsmiljø med spisesektion og sofahjørne, vil stuen også ubesværet kunne fungere som et rummeligt soveværelse, hvis lejligheden ønskes delt mellem to. Få skridt herfra åbner køkkenet sig med hvide og grå elementer, der toppes af en træbordplade og gaskogezone. Ligeledes finder man som noget helt særligt en spiseplads. Hertil kommer et godt værelse og et veludført badeværelse, hvor brusenichens væg i glasbyggesten sørger for fin lysgennemstrømning i rummet. Desuden er der gulvvarme og vaskefaciliteter i badeværelset.

Kontakt
Hent salgsopstilling og rapporter
Giv et bud

Giv et uforpligtende prisforslag af boligen på:
Sankt Pauls Gade 4, 4. TV., 1313 København K.

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant.

Mange tak for dit bud.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Sagsnummer CI-OH079
Byggeår 1880
Energimærke D
Rum 2
Boligareal 48 m 2
Standard finansiering
Udbetaling kr. 160.000
Brt./Nt. ekskl. ejerudg. 12.922 / 11.432

Oliver Silberg Hansen

Salg & Vurdering

Kontakt

Er du interesseret i at høre nærmere omkring denne bolig? Eller ønsker du sparring omkring dine boligdrømme? Lad mig hjælpe dig på vej. Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Mange tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Mvh.
Paulun

Klik her for at læse om, hvordan vi bruger dine data.
Beregn din salgspris nu, ved at svare på nogle få spørgsmål.